ahoj, zajimalo by me, jestli jste na tom nekdo podobne: je mi 28, k rodicum prijizdim uz jenom obcas, protoze ziju v nemecku. jsem moc rada, ze je vidim, ale po par dnech je to k nevydrzeni!!! jde o to, ze moji rodice jsou perfekcionisti! nic neudelam dobre, podle jejich predstav, kdyz neco udelam jinak, tak se mama urazi. mame malou holcicku, mama furt za ni lita s hadrem, nebo s kapesnikem nebo se svetrem atd... podle meho nazoru je moje mama navic uklidovy fanatik (ona samozrejme tvrdi, ze ja jsem bordelar). priklad: nase holcicka ji ryzi na terase, aby nebyl na zemi binec, tak pod ni musim rozprostrit prosteradlo. obcas nejake zrnicka zavane vitr do travy, mama prileti s hrabema a zacne zurive hrabat travu. nebo z vanicky, kde ma mala hracky zacne vytahovat drobna stebla travy, ze to tam bude smrdet atd. no jsem z toho hotova, uz nevim, jak mam neustale konflikty resit. kdyz jsem zila doma sama, tak jsem se dokazala prizpusobit, ale ted si myslim, ze jsou proste fanatici a nevim, jak to resit konstruktivne. navic manzel odmita jeji predstavy poradku realizovat, takze jsem bombardovana neustalou nespokojenosti a konflikty ze dvou stran. mate nekdo podobne zkusenosti, radu atd?