• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOUDY: Tak to asi ten filtr maji (ale ne vsechny Raybany nefunguji). Muzes to obejit tim, ze vypnes nutnost koukat na telefon pro odemceni (ale zase je to pak mene bezpecny...).

KOUDY
    KOUDY --- ---
    alza..pry 10k predobjednavek

Mezi přispěvateli a tedy prvními majiteli nového iPhonu X jsou i některé velmi známé osobnosti, například podnikatelé Tomáš Čupr (Slevomat, DameJidlo, Rohlik.cz) nebo Jan Řežáb (Socialbakers), kteří této zvláštní akce u Alzy vedle mnoha dalších dobrosrdečných nedočkavců, či zkrátka nedočkavců využili. Celkem bylo k mání jen 200 kusů, nicméně předobjednávek více než 10 tisíc, takže se logicky dostalo zatím jen na pár zákazníků, a to těch, kteří zmíněným způsobem podpořili neziskové organizace.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: nene..az u ksichtu ho mam
    ONDRA_99: to nevim covece..normalni raybany..nejakou polarizacni vrstvu samozrejme maj kvuli slunicku.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    ONDRA_99: Díky !
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_99: je super,ze vis i co si lidi mysli
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_PATA: No, tim ";)" nakonci jsi celkem naznacil, ze se jedna o ironickou otazku.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_99: ja jsem neco kritizoval? jsem se ptal pokud vim
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SWALLOW2: Drobna chybka, bez do appstore a tam ji dej vyhledat a stahnout. Normalne se stahne v pohode (a zachova nastaveni).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOUDY: Nemas slunecni bryle s infracervenym filtrem? Naprosta vetsina bryly to nema, ale nektere ano. Pokud maji infracerveny filtr, tak iPhone nevidi tvoje oci a tak nemuzez zjistit, jestli koukas na display a nebo ne.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_PATA: Myslet znamena hovno vedet. Predtim, nez neco kritizuju je dobre si o tom neco zjistit. Kdyz mas TouchID, tak taky mas kod jako alternativu, proc by to tady melo byt jinak?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Přesunul jsem se dočasně do rezervního IP6 a aplikace NYX mi píše že byla odstranena ze serveru a nejde nainstalovat. Co používáte? Dik
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: Neni to spíš tim, že od něj sedíš daleko? V kombinaci se (slunečními) brýlemi se mi zdá, že to vyžaduje kratší vzdálenost.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Me faceid nevezme kdyz sem v aute a mam na ksichte slunecni bryle...vzdycky to zkousi zamerit muj ksicht a pak si to vyzada kod...Premejslim jak dlouho to tomu cipu bude trvat nez se me nauci rozeznavat i ve slunecnich brylich :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_99: ok.ja myslel,ze to ma pouze face id
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    MALER: Nevím kam koukáš, ale SE 32 stojí cca 9, iPhone 7, 32 cca 16.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    to si ale vynucuje firemni politika (myslim tim nastavena na serveru)... ja nic nezapinam a nemohu to ani menit :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_PATA: Ne, muzes normalne zadat kod a odemknout to tim.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak ja to mam vyple, protoze je vetsi sance, ze mne 10x to heslo zada dcera (byt je hodna a nedela to), nez ze si nekdo da praci s tim mne to hackovat (nemam tam zadna cenna firemni data.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jen tak...hory v zime,lyzovacka...vyndam si Xko z kapsy a chci si zavolat.
    takze musim sundat helmu,bryle,kuklu? ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No to jsou argumenty... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam