• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Ono to s těmi deseti pokusy není celá pravda. Je to sice komplikované, ale lze naklonovat obsah paměti a následně mít nekonečno pokusů. Problém to začíná být se silným heslem (alfanumerickým).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KASUMI: V detailu uctu tam:

KASUMI
    KASUMI --- ---
    jak pls vypnout push notifikace na mejl? nemuzu se k tomu nikde proklikat (prijde mi, ze predtim to bylo jinak, jednodussi, mozna lip "prelozene")
    kdyz vypnu v "oznameni" Mailu "povolit oznameni", tak mi to vymaze i pocet neprectenych mejlu, coz mi predtim tel nedelal a nevim, jestli jsem tedy vypla to spravne.. ď (v11.1, ip8)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak jasne, u nich staci vytisknout profilovku z facebooku, tak zavidej.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak jsou to nejake specialitky... spise pro zasnani :)
    Velkou vec z toho udelaji max na nejakem androidim serveru :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    „přelstí“ = zná passcode a naučí Face ID akceptovat svůj obličej.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Nejvtipnejsi je ten typek co "utratil veskere uspory" a pak si ho rozflakal. Jako nevim, ale tak neni tajemstvi, ze jsou sklenena zada a neni tajemstvi, ze sklo se pri padu rozbije snaz, nez hlinik. Tak si ma koupit pouzdro poradny, kdyz si nemuze dovolit ho rozbit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nové iPhony X mají vadné displeje, stěžují si majitelé – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...pc/mobil/454869-nove-iphony-x-maji-vadne-displeje-stezuji-si-majitele.html
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOUDY: Tak to asi ten filtr maji (ale ne vsechny Raybany nefunguji). Muzes to obejit tim, ze vypnes nutnost koukat na telefon pro odemceni (ale zase je to pak mene bezpecny...).

KOUDY
    KOUDY --- ---
    alza..pry 10k predobjednavek

Mezi přispěvateli a tedy prvními majiteli nového iPhonu X jsou i některé velmi známé osobnosti, například podnikatelé Tomáš Čupr (Slevomat, DameJidlo, Rohlik.cz) nebo Jan Řežáb (Socialbakers), kteří této zvláštní akce u Alzy vedle mnoha dalších dobrosrdečných nedočkavců, či zkrátka nedočkavců využili. Celkem bylo k mání jen 200 kusů, nicméně předobjednávek více než 10 tisíc, takže se logicky dostalo zatím jen na pár zákazníků, a to těch, kteří zmíněným způsobem podpořili neziskové organizace.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROSS: nene..az u ksichtu ho mam
    ONDRA_99: to nevim covece..normalni raybany..nejakou polarizacni vrstvu samozrejme maj kvuli slunicku.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    ONDRA_99: Díky !
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_99: je super,ze vis i co si lidi mysli
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_PATA: No, tim ";)" nakonci jsi celkem naznacil, ze se jedna o ironickou otazku.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_99: ja jsem neco kritizoval? jsem se ptal pokud vim
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SWALLOW2: Drobna chybka, bez do appstore a tam ji dej vyhledat a stahnout. Normalne se stahne v pohode (a zachova nastaveni).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOUDY: Nemas slunecni bryle s infracervenym filtrem? Naprosta vetsina bryly to nema, ale nektere ano. Pokud maji infracerveny filtr, tak iPhone nevidi tvoje oci a tak nemuzez zjistit, jestli koukas na display a nebo ne.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_PATA: Myslet znamena hovno vedet. Predtim, nez neco kritizuju je dobre si o tom neco zjistit. Kdyz mas TouchID, tak taky mas kod jako alternativu, proc by to tady melo byt jinak?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Přesunul jsem se dočasně do rezervního IP6 a aplikace NYX mi píše že byla odstranena ze serveru a nejde nainstalovat. Co používáte? Dik
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOUDY: Neni to spíš tim, že od něj sedíš daleko? V kombinaci se (slunečními) brýlemi se mi zdá, že to vyžaduje kratší vzdálenost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam