Co se podivností s novým ip SE v kombinaci s ios 11.2.2 týče, tak můžu také přihodit svou trošku. Ajfoun mám necelý dva měsíce, předtím samsung.
- GPS mě občas není schopná najít, nachází mě třeba o ulici vedle, nabízí delší trasu, exit 33 nazývá exitem 34 apod. Navigaci využívám hojně, takže je to pro mě problém. (samsung byl vždy na metry přesný)
- Ze dne na den (doslova) mi přestala fungovat Siri, neslyší mě, z ničeho nic. Ne že bych to k životu potřeboval, ale začínal jsem si zvykat na "call xy" během řízení auta, to bylo fajn. Ale už není. V iStylu, kde jsem telefon pořizoval, mi řekli ať zkusím tovární nastavení. Zkusil a telefon jsem načisto přeinstaloval. Beze změny. Siri jsem vypnul a seru na Siri.
- Když jsem v zahraničí, tak mi lidé rozumí jen každé 3. slovo, stále se musím opakovat, skáčeme si do řeči, nerozumíme si. Rozhovor nemožný, možná to znáte, akorát to člověka frustruje. Když jsem v Čechách, tak bez problému. Nechápu. (se samsungem jsem tohle na stejných místech nemusel nikdy řešit)
Takže update? My shinny metal ass! Podle toho, co čtu po webech, tak každej update (čti vylepšení) člověku telefon většinou akorát rozhodí, zpomalí, zhorší. Co je na tom "up"? Downdate bych to nazval. Vůbec jsem z toho úžasnýho ajfounu a ještě úžasnějšího ios nějakej rozčarovanej. Kam se podělo "It just works"?