• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FARGO
    FARGO --- ---
    KAZATELL: Hmm, no uvidim, co ta obnova. Ted, kdyz je to na wifi a vypnu ji, tak naskoci LTE. Zitra zkusim, zda to tak bude i po opusteni baraku, jinak ho holt vyreklamuju.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FARGO: tohle se mi stávalo kdysi na 4s a nevyresil jsem to, resp vyřešilo se to tím že přestalo wifi fungovat
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TLUSTEI: Nerid se jen tim co ctes, kdo nema problem vetsinou nic nepise. A ze se hodne pise o chybach čv iOS je primarne tim, ze lidi s iPhonama jsou obecne narocnejsi (rozumnej na Androidu jsou lide zvykli, ze to obcas nejde a tak).

V tvem pripade bych to dal reklamovat, bude neaky vadny kus.

V praci mame 5 lidi v tymu iPhone X a jedinej problem ktery tam kdo kdy mel bylo zamrzani telefonu po prechodu ze zimy do tepla (opraveno updatem iOS), jinak nam vsem vse funguje.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Co se podivností s novým ip SE v kombinaci s ios 11.2.2 týče, tak můžu také přihodit svou trošku. Ajfoun mám necelý dva měsíce, předtím samsung.
    - GPS mě občas není schopná najít, nachází mě třeba o ulici vedle, nabízí delší trasu, exit 33 nazývá exitem 34 apod. Navigaci využívám hojně, takže je to pro mě problém. (samsung byl vždy na metry přesný)
    - Ze dne na den (doslova) mi přestala fungovat Siri, neslyší mě, z ničeho nic. Ne že bych to k životu potřeboval, ale začínal jsem si zvykat na "call xy" během řízení auta, to bylo fajn. Ale už není. V iStylu, kde jsem telefon pořizoval, mi řekli ať zkusím tovární nastavení. Zkusil a telefon jsem načisto přeinstaloval. Beze změny. Siri jsem vypnul a seru na Siri.
    - Když jsem v zahraničí, tak mi lidé rozumí jen každé 3. slovo, stále se musím opakovat, skáčeme si do řeči, nerozumíme si. Rozhovor nemožný, možná to znáte, akorát to člověka frustruje. Když jsem v Čechách, tak bez problému. Nechápu. (se samsungem jsem tohle na stejných místech nemusel nikdy řešit)
    Takže update? My shinny metal ass! Podle toho, co čtu po webech, tak každej update (čti vylepšení) člověku telefon většinou akorát rozhodí, zpomalí, zhorší. Co je na tom "up"? Downdate bych to nazval. Vůbec jsem z toho úžasnýho ajfounu a ještě úžasnějšího ios nějakej rozčarovanej. Kam se podělo "It just works"?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VENIKA: ja vypnul mobil s 1% baterky. Zapnul a skocilo 49% najednou. Je pravda ze sem ho natvrdo vypnul pred pul rokem naposled. Ted se baterka chova normalne
    FARGO
    FARGO --- ---
    Mam prosbu, mame jsem koupil novy ip se a nyni po cca. mesici pouzivani se ji stava, ze na telefonu po opusteni wifi nenaskoci mobilni data. Pomuze pouze restart. Typ u Vodafone me ujistoval, ze simkou to byt nemuze. Zkusil jsem nyni obnovu tovarniho nastaveni a naslednou obnovu ze zalohy, tak uvidim. Kazdopadne neresil jste nekdo neco podobneho ? Moc dik...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    VENIKA: Ukonci aplikaci mail rucne a restartuj. Mne to pomohlo.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Nekde jsem cetla, ze ta levnejsi vymena baterek plati od ip6 pro nizsi rady, je to tak?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    CHEWBACCA: Mam to stejne, ale u ip7. aktualizovala jsem v utery vecer, mezitim telefon vubec neresila a vcera vecer koukam, ze mi baterka klesa o procento kazdou minutu. Ukazuje to, ze 60% sezral Mail. Ostatni aplikace jsou max na 7%. Nastavila jsem stahovani mejlu manualne a je to vyrazne lepsi, ale furt se vybiji mnohem rychlejc. A se*e me to.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEWBACCA:
    a co to zere? vyuziti baterky v nastaveni...
    PELDA
    PELDA --- ---
    TIGU: Reset network settings pomohl. Diky!
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    CHEWBACCA: ne, to není normalní. Můžeš zkusit zkalibrovat baterku (např. https://www.appledystopia.com/how-to/calibrate-iphone-battery/). Mě to kdysi na čas pomohlo. Ale nejlepší bude záruční výměna baterky (třeba dají i celý nový telefon).
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Aha tak jsem vypnul mobil s 1%, zapnu ho a ukazuje 49%. To je taky normal ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Iphone SE po posledni aktualizaci. Vcera cesta metrem z cernaku na krizikovu cca 15 minut. Baterka na zacatku 65% behem cesty mazani fotek a po 15 minutach 20% baterky. Dneska prochazka cca 40 minut na zacatku 50% behem zoho minutovej telefonat. Jinak telefon v kapse. Po 40 munutach 1% baterky. Mobil starej 8 mesicu. Muj prvni iphone. Je to normalni ?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HERKULES: Nemuzes to nastavit, je to tak by default. Proste kazdy ma sve misto kam vidi pouze on, akorat limit velikosti je sdilenej.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OT_:
    bojím se, že když už tam budou kondomy a hodinky, tak že se tam piko už nevleze :(
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Může mi někdo prosím říct, jak je to s tím family účtem. Když si ho koupím, mohu ten prostor každému uživateli přidělit, že nevidí jinam, jen na ten svůj? Jde mi o data na iCloud drive.

Díky
    OT_
    OT_ --- ---
    ta kapsa je přece na piko
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOOSH:
    cibule :)
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOC256: jakože tak? :)
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    KOC256: tak uz nejsme v 19. stoleti, ne? A navic, ja si nepripadam moc casto jako kovboj..)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam