• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SH_PANDA: Tak nekdo psal, ze to visi na apple, ze banky jsou pripravene.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    KOC256: vzhledem k tomu, jak rychle je IT ve velkych bankach, tak imho se neco takoveho da ocekavat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    letos, unor, brezen, ...

No aby to bylo. Co zprava to se to posunuje (dale). :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tak s apple pay to tentokrate bude opravdu na spadnuti.

Mam potvrzeno od raifky (kamarad co v raifce s apple pay prichazi do styku), ze od 3/2019! :)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ONDRA_99: tohle jsem taky zaznamenal
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Fyi, jedno zarizebi (iPhone 8), hedna app (Safari), jednou lanscape a jednou portrait.

KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: No prave ze to je nejake divne. Jedno zarizeni dve app -> dve ruzne klavesnice.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hehe ted jsem z toho uplne zmatenej... jake ma byt rozlozeni klavesnice spravne?
    Kazdopadne to mam rozdilne, tak jen at vim co mam zkouset opravit za predpokladu, ze to ostatnim jede :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: To byla nyxi app. V prohlizeci ok.

KOC256
    KOC256 --- ---
    BEEBLEBROX: 12.1 beta3

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ipad mam jak ty akorat teda misto “vyberu klavesnice” tam mam smajliky.
    A iphone takto:

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BEEBLEBROX: Takze myslis 12.0.1? Jj mam obe zarizeni aktualizovana a stale je to naopak :/
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TRIPLT: Jo pockat... sorry 12.1. aha tak tu jeste nemam :) tak uvidime
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BEEBLEBROX: Mam na obojem a stale to mam teda prohozene :O
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PIFKO: Co tak mu napsat jak tu nekdo zminoval ten problem klavesnice iphone vs ipad, ze je tam prohozene tlacitko cisla vs smajlici? To je fakt celkem user friendly fail...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HE11_KNIGHT: Takovy amatersky Blesk.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    ONDRA_99: : LSA .. to je takový Blesk ..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    7FLAMES: LSA bych vubec nebral jako bernou minci cehokoli. Co je info od lidi z bank, tak se Apple Pay odlozil (puvodne mel byt jeste letos), ale ted to zklouzlo na pristi rok. Tady mas kvalitnejsi clanek:

https://www.czechcrunch.cz/...orazi-v-unoru-2019-banky-jsou-pripraveny-a-cekaji-na-zelenou-od-applu/
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    CROSS: jojo, kalendar a mail me taky stve, kdyby to aspon dalo na vyber pri kliku :/

pouzivam opera touch, nevim jak je to mozny, ale prijde mi to vyrazne rychlejsi nez safari, a hlavne v safari se mi nevim proc stava, ze obcas vyjede default klavesnice misto swipe (a ne, neni to pri zadavani hesla) + to ma rozumnej sync s PC bez nutnosti se nekam prihlasovat a ukladat do cloudu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOLAKAC: ad MS a prohlížeče, k tomu ho komise taky donutila, ale cestičku prošlapal spor o media player (o něm už asi nedělal MS takový cavyky).

Každopádně i když mně osobně Safari zcela stačí a systémová integrace mi připadá naopak skvělá (optimalizovaná spotřeba a podobně), je to určitě obecnej problém výchozích aplikací v iOS -- třeba bych chtěl jinej defaultní kalendář, mailovej klient nebo foťák, který se volaj systémovejma prvkama (z control centra nebo kliknutím na datum nebo mejlovou adresu v textu).

(Jinak řečeno obecně to pokládám za validní poždavek, ale nečekám, že to někdy Apple změní.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam