• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BOXY
    BOXY --- ---
    BOXY:
    ONDRA_99: Pokud by někoho zajímalo, tak jsem zjistil, že SwiftKey teď už umí ten trackpad feature pro posun v textu i u haptic touch (iP XR) telefonu. Najednou se mi pod space tlačítkem objevil prázdný prostor, na který když se dlouze stiskne udělá to samé co promáčknutí mezerníku u 3D touch, tedy umožní posouvat kurzorem v textu. Takže jsem nebyl jediný, komu to chybělo a byli poměrně rychlí ve vyřešení. Well done :-)
    BOXY
    BOXY --- ---
    ONDRA_99: Díky, taky bych to viděl na nějakou budoucí aktualizaci. Ale nějak mě nenapadlo, že bych v tom mohl vlastně být aktivní a napsat jim. Dobrý postřeh, udělám to. :-)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BOXY: Osobne tipuju (nemam k tomu zadne info), ze musis pockat jestli Swiftkey da mapovani na prepinani klavesnice nekam jinam (uvolni tak tohle "gesto"). Osobne bych napsal primo do Swiftkey ze mas tenhle problem. Minimalne tim zvetsis dulezitost toho "bugu", nebo od nich dostanes neakou radu co s tim.
    BOXY
    BOXY --- ---
    NIXX: No právě, to je ono. Na iP7 force touch (nebo oficiálně 3D Touch) je a měl jsem ten telefon též, fungovalo a zvykl jsem si na to hodně. Jenže iPhone Xr tuhle vůbec feature nemá. Údajně to přestanou do telefonů časem dávat úplně a nahradí to ten Haptic Touch, což je jen marketingový označení dlouhého stisku s vibrační odezvou. A to je jádro pudla - některé věci s tím fungují (třeba regulace síly světla v baterce, přepnutí na posun kurzorem, ale jen v nativní klávesnici a bude to toho prý postupně víc) a některé ne, včetně třeba toho Swiftkey, kde je na dlouhý stisk namapované něco jiného. Tak jsem přemýšlel, jestli se k tomu nedá dostat nějak jinak, jestli nemají nějakou fintu pro non-3D touch telefony.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    PIFKO: A co používáš? Jinak rozepíšu se do PM
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    FRANCIMOUR: Kdybys to napsal vic konkretne, tak muzu preposlat. Ja totiz nativ mail nepouzivam..))
    NIXX
    NIXX --- ---
    NIXX: oprava, nejen na spacebar, ale kdekoliv na klávesnici
    NIXX
    NIXX --- ---
    BOXY: mně teda ForceTouch na spacebar ve SwiftKey na iP7 kurzorem posouvá
    BOXY
    BOXY --- ---
    KOC256: Nee palcem, ale space. Prostě delší zmáčknutí mezerníku na Apple klávesnici. Teď se tomu trošku honosně říká Haptic Touch.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOJZAK: Pohledej tu v auditku nebo na netu.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    KOC256: nikdy jsem si ji nenechal menit . cca cena ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOXY: Co myslis podrzenim palcem?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOJZAK: Na mobilu mi to nejde otevrit. Ale original vymena vyjde na par stovek ne?
    BOXY
    BOXY --- ---
    Nevíte, jestli existuje ve Swiftkey něco, co umožní takovou tu funkci trackpad (která se spouští protlačením písmene) - pohyb po textu, ale tak aby to 3D touch nepotřebovalo? Nativní Apple keyboard to umí držením space. Ve Swiftkey to ale přepíná klávesnice. Mám dneska novej Xr a kromě nezřízeného nadšení z něj, je tohle asi jediný případ, co mě štve a kdy jsem zaznamenal, že mi 3D touch trochu chybí.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    PIFKO: Ještě mě napadá, dá se zupdatovat nativní email? Ať už iOS tak i MacOS? Práce s přílohama, remindery atd? Pokud by to tvůj kontakt v  dokázal :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELDE: Mam to kdyztak za rohem:)
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRK_R23: To mi včera fungovalo, dnes už to bylo na výměnu sim karty. Doporučuji si najít, v rámci přípravy, nejbližší obchod operátora.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FRK_R23: Jj, tohle mi funguje taky
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KAZATELL: Airplane mode a pak zpatky stacilo u me. Spis se mi to stalo poprve, tak jsem resil o co jde:)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FRK_R23: Mě se to stalo teď taky, a vlastně i někdy o víkendu, stačilo restartovat telefon
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    znama chce novou baterku do 6ky . Muzu ji doporucit treba tuhle? http://www.mobilagency.cz/katalog.php?id=28698
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELDE: OK, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam