• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    XEHUTL: Tak vubec neukladat muzes vypnout icloud fotky. Jen nahledy ti zajisti “optimalizovat uloziste”, budou nahledy vseho a plna verze jen u tech co tam otevres (a ty se smazou kdyz bude plny disk).
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Pokud mám víc zařízení pod stejným účtem, je možné na některém z nich potlačit stahování fotek? Primárně mi jde o kapacitu, takže určitě náhledy, ale lepší řešení by bylo je tam vůbec neukládat. Lze?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    RUSSIANBLUE: ne. Je párovaný se základní deskou.
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    zdarec, bude fungovat fce touch id, když vyměním přístroji iphone SE home button?
    Použil bych tam nějakou čínu https://www.servisnidily.cz/...tribrne?gclid=EAIaIQobChMI6sGs4tGX3wIVy-F3Ch2juAjfEAQYAyABEgK7iPD_BwE

Díky!
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    XEHUTL: uloží se, pokud vím, pouze informace o aplikacích, takže po obnově se ti začnou automaticky stahovat
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Hmm a odpovím si sám: přes iTunes už není možné provést plnou zálohu zařízení, vždy se jedná pouze o lokální data. Pokud si uživatel lokálně odzálohuje i jednotlivé installery, je pak možné obnovit lokálně bez cloudu, jinak se vše tahá a instaluje po obnovení až z cloudu. A co tam už není, selže.
    Ve starších iTunes byla možnost zálohovat i instalované aplikace, ale od některé verze to Apple zaříznul (možná kvůli hackování / jailbreaku). Takže smolík :/
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Mám dotaz, řeším sice iPad ale to by v zásadě nemělo vadit. Proč je lokální záloha přes iTunes tak malá? Chci udělat plnou zálohu včetně aplikací a nikde tu možnost nevidím? Jde mi o to že ne vše lze ještě z AppStore stáhnout a ponesu ho do servisu :(
    KRKA
    KRKA --- ---
    PIVECEK: Už jsem to našla, měla jsem přímo v kontaktech vypnoute návrhy Siri - netuším proč, mám stejný iCloud účet a všechno zůstalo stejný jako u staryho
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    TRIPLT: B) je správně.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    IKARIE: Nejaem si jist jestli neni zaruka pri vymene kus za kus jen 3 mesice, nebo doba trvani predchozi zarucni doby.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    IKARIE: na reklamaci to je, jestli to uznaji netusim
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    KRKA: Mozna budu za trotla, ale nezkousis vyhledavat kontakty v horni liste se zamcenym telefonem? Protoze pak je to z bezpecnostnich duvodu neukaze.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    mam problem s baterkou - v cervnu mi vymenili kus za kus, takze jsem dostala uplne novy 6s. ted, jak je venku zima, vyjdu z domu s nabitym telefonem na 100 % a kdyz ho v chladu vic pouzivam, je schopny se na 60 - 70 % vybit uplne, restartovat a baterka po zapnuti skoci na treba 8 - 10 %, pak uz to je jen otazka chvilky, nez se vybije uplne.
    ma to cenu zkouset resit zas reklamaci? je to vlastne 6m stary pristroj, ac stary model.

KRKA
    KRKA --- ---
    DOOSH: nejde to, když napisu nejake jmeno ze seznamu, nenajde to nic. Jak jsem psala, ze to jde, tak to jsem dala vyhledat blby priklad a naslo mi to jen komu jsem dnes volala, jinak ne … Takze když chci nekoho najit, musim přes kontakty a takhle zrychlene to proste nejde
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KRKA: možná to ještě nestačila naindexovat? pak už nevím...
    KRKA
    KRKA --- ---
    KRKA: Aha, tak nejde :-/ pořad mi to nic nenajde
    KRKA
    KRKA --- ---
    DOOSH: Měla jsem vypnutou Siri - už to jde, vůbec jsem si to s tím nespojila :) díky moc!!! Hned mam lepší den :)
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KRKA: jestli myslíš obecné spotlight vyhledávání, tak si zkontroluj nastavení "Siri a hledání" pro Kontakty, jestli máš zatržené "Siri a návrhy"
    KRKA
    KRKA --- ---
    Mam asi uplne tupy dotaz :D ale! Presla jsem na novy iPhone, ale nejde mi vyhledávat kontakty. Tzn. ze když sjedu prstem dolu a nahore v okynku "hledat" napisu nejake jmeno, tak mi to předtím vždycky naslo to jmeno z kontatku, ted ne, co můzu mit kde spatne? Dekuji!!!
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    FRANCIMOUR: Jiny kabely odzkouseny a stejny problem :/ (navic stejny kabel nefunguje na iPhone, ale s iPadem funguje)
    V guestovi se to chova uplne stejne. Asi zkusim update na Mojave a pripadne reinstal systemu no... :l
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam