• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUKED
    DUKED --- ---
    Potvrzeno: Apple Pay do Česka dorazí během února
    https://jablickar.cz/moneta-potvrzuje-apple-pay-v-cesku-unor/
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FRANCIMOUR: Jo mas pravdu, teď jsem zkusil schodit aplikaci mailu a obrázek z podpisu zmizel. V nastavení zůstal.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    NATURALPLAST: Vydrzi tam tak tyden... a url odkaz v obrazku taky... poznatek z byvale prace, ale treba jsem delal neco spatne.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    FLLIP: Já pravé četl na internetech, ze jak se restartujte mail apka tak se vymaže cache a je to pryč. Každopádně jdu to otestovat. Dik
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    NATURALPLAST: Jde, stačí si ten podpis i s obrázkem zkopírovat a poté ho v nastavení schránky vložit.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Jde nějak v iOS mailu nastavit v podpisu i obrázek? Nejde mi to ani v Gmailu. Celkem voser. Možná by to šlo vložit jako HTML kód s uploadovanym obrázkem ale to se lidem nebude zobrazovat při offline procházení pošty.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    ONDRA_99: To jsem nenašel, na iPadu mám ještě max 9ku. Ale je tam možnost family share, tak už zakládám druhý ID. Po zvážení pro a proti mi to přijde jako nejlepší cesta.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    XEHUTL: Tak vubec neukladat muzes vypnout icloud fotky. Jen nahledy ti zajisti “optimalizovat uloziste”, budou nahledy vseho a plna verze jen u tech co tam otevres (a ty se smazou kdyz bude plny disk).
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Pokud mám víc zařízení pod stejným účtem, je možné na některém z nich potlačit stahování fotek? Primárně mi jde o kapacitu, takže určitě náhledy, ale lepší řešení by bylo je tam vůbec neukládat. Lze?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    RUSSIANBLUE: ne. Je párovaný se základní deskou.
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    zdarec, bude fungovat fce touch id, když vyměním přístroji iphone SE home button?
    Použil bych tam nějakou čínu https://www.servisnidily.cz/...tribrne?gclid=EAIaIQobChMI6sGs4tGX3wIVy-F3Ch2juAjfEAQYAyABEgK7iPD_BwE

Díky!
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    XEHUTL: uloží se, pokud vím, pouze informace o aplikacích, takže po obnově se ti začnou automaticky stahovat
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Hmm a odpovím si sám: přes iTunes už není možné provést plnou zálohu zařízení, vždy se jedná pouze o lokální data. Pokud si uživatel lokálně odzálohuje i jednotlivé installery, je pak možné obnovit lokálně bez cloudu, jinak se vše tahá a instaluje po obnovení až z cloudu. A co tam už není, selže.
    Ve starších iTunes byla možnost zálohovat i instalované aplikace, ale od některé verze to Apple zaříznul (možná kvůli hackování / jailbreaku). Takže smolík :/
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Mám dotaz, řeším sice iPad ale to by v zásadě nemělo vadit. Proč je lokální záloha přes iTunes tak malá? Chci udělat plnou zálohu včetně aplikací a nikde tu možnost nevidím? Jde mi o to že ne vše lze ještě z AppStore stáhnout a ponesu ho do servisu :(
    KRKA
    KRKA --- ---
    PIVECEK: Už jsem to našla, měla jsem přímo v kontaktech vypnoute návrhy Siri - netuším proč, mám stejný iCloud účet a všechno zůstalo stejný jako u staryho
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    TRIPLT: B) je správně.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    IKARIE: Nejaem si jist jestli neni zaruka pri vymene kus za kus jen 3 mesice, nebo doba trvani predchozi zarucni doby.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    IKARIE: na reklamaci to je, jestli to uznaji netusim
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    KRKA: Mozna budu za trotla, ale nezkousis vyhledavat kontakty v horni liste se zamcenym telefonem? Protoze pak je to z bezpecnostnich duvodu neukaze.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    mam problem s baterkou - v cervnu mi vymenili kus za kus, takze jsem dostala uplne novy 6s. ted, jak je venku zima, vyjdu z domu s nabitym telefonem na 100 % a kdyz ho v chladu vic pouzivam, je schopny se na 60 - 70 % vybit uplne, restartovat a baterka po zapnuti skoci na treba 8 - 10 %, pak uz to je jen otazka chvilky, nez se vybije uplne.
    ma to cenu zkouset resit zas reklamaci? je to vlastne 6m stary pristroj, ac stary model.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam