• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CROSS: US $1.69 40% Off | FLOVEME Textile Cloth Phone Case For iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max X/XS Max XR 6/6S/7/8 Plus Fabric Cloth Back Cover Fundas Coque
    https://a.aliexpress.com/_sXNo6N

Já sem nadšenej z tohohle- díky tý látce se to skvěle drží v jedný ruce.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: Já používám ITskins a maximální spokojenost (grip, odolnost). Jenom tam máš ty 1/2cm deformační zóny v rozích (což je nejčastější místo dopadu).
    CROSS
    CROSS --- ---
    A když už sem píšu, tak dotaz. Hledám doporučení na dva typy pouzder na 11 Pro Max (to je strašný jméno). Předně něco, klidně robustnější, co má dobře chodící tlačítka. Origo Apple kožený obaly v tomhle vyhovujou, ale z toho posledního mi nějak pouštěla barva a obarvila mi kapsu u kalhot a to ne-e.

Druhý typ pouzdra: něco minimalistického, aby to dobře sedělo, zlepšilo grip čili držení, ale žádný půlcentimetrový deformační zóny nejsou třeba. V obou případech ideálně jednobarevné nebo průhledné. Na materiálu nezáleží. V obou případech jde o boky a záda, žádný folio (tj. nic zavíracího).

Prošel jsem různé žebříčky "nejlepších pouzder", ale moje kritéria asi nikoho jiného nezajímají. ;-]
    CROSS
    CROSS --- ---
    PSYKUK: u příštího se nezmění určitě. To už bych spíš čekal, že časem zmizí úplně (třeba za pět let).
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    PSYKUK: Proc by se mel měnit? Kvuli nejaky lolo zprávě ze to chce eurosojuz sjednotit?
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj,

jeden takovej dotaz do plena: Jak myslite, ze je realny, ze se zase s pristim iPhonem zmeni konektor? :)
    Uvazuju, jestli ma cenu kupovat k 11 tohle:
    https://www.alza.cz/apple-lightning-digital-av-hdmi-adapter-d364929.htm
    abych zas za rok nemusel kupovat neco jinyho :)
    diky predem za nazory...
    KRKA
    KRKA --- ---
    KRKA: Me obavy byly naprosto zbytecne :))
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    NATURALPLAST: Myslím tím, neotevřít celej iPhone ale jenom aplikaci.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MOODYCAT: Nastavení → Zobrazení a jas → Probudit zvednutím
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    iPhone (8) mi dela takovy to, ze kdyz s nim pohnu, tak se rozsviti. Chci, aby to nedelal. Jak se ta funkce jmenuje a kde ji najdu?
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Jde nějak nastavit siri aby nepotřebovala ověření Touch/Face ID při otevření aplikace jako je třeba Spotify?
    CROSS
    CROSS --- ---
    MUSHKA: neovlivní ve smyslu, že to bude i nadále v nějakém základním režimu fungovat, to ano.

(Z mé strany to bylo spíš konstatování, beru to tak, že z něčeho vývojáři žít musí a zrovna v kalendářích je teda konkurence značná. Fantastical používám na telefonu, iPadu i na Macu, s placením nemám problém.)
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    CROSS: Stávají uživatele to neovlivní
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hmm, Fantastical přechází na předplatný (subscription)... pořád se divim, že moje oblíbené Things to ještě neudělaly, teď to čekám s verzí 4.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    EXAGE:
    KRKA: dva prispevky pod vama......
    KRKA
    KRKA --- ---
    MADBANANA: to by mě třeba taky sralo, přesně chápu a z takových situací mám právě obavy :D
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    MADBANANA: Tohle má Android nativně, zůstane odemčený u BT zařízení nebo v určitých lokacích. Funkce se jmenuje SMART LOCK, zkus pohledat co iPhone.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SUBTITLES017: Boží, to pomohlo! Díky!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MADBANANA: uz vim cim to je - jdi do nastaveni Face ID a kód a zapni si tam hlasové vytaceni.. pak to pujdu.. ted jsem to vypnul a chce to po me odemknout iphone.. kdyz je to zapnute, nechce to odemknout..
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SUBTITLES017: Mám to stejně.
    MATESISKO: Alternativní xicht schválně zítra zkusím, to by mohlo pomoct. Attention mám vypnutý, takže tím to taky nebude.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    MADBANANA: nemam to uplne vyzkouseny ale zkus si nastavit “alternative appearance”, tzn. dalsi xicht, kdyz sedis v aute telefonem v drzaku, nebo vypni “require attention for faceID”.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MADBANANA: to je divny... urcite to mas povoleny? Mne to funguje normalne a odemykat se nic nemusi..

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam