• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KOC256: Nedávám to do spojitosti s konkrétním mobilem, nevím kde si to vydedukoval.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    KOC256: pouze reaguju na Kolcona a Elektrickotu, neřeším problém LBW
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EX_ESKADR:
    "má na mysli fyzikální vlastnosti šíření signálu"
    a na to jsi přišel jak prosím tě? Když to dává do spojitosti s konkrétním mobilem a ještě dodává že ve stejném prostředí jiný mobil funguje.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    KOLCON: to ano, ale Electrickota má na mysli fyzikální vlastnosti šíření signálu ..fyziku prostě neohneš. Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že 2,4 může fungovat lépe v zarušené oblasti, než 5 ..právě díky vlastnostem šíření signálu, třeba z pokoje do pokoje
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ELECTRICKOTA: To nejde takhle říct... Třeba na sídlišti může být 2.4ghz brutálně zarusena...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LBW: v tom pripade bug na iOS, není to poprvý, mýval potíže i s 2,4ghz, ale to i kolikrát android.
    LBW
    LBW --- ---
    ELECTRICKOTA: Provider automaticky dava 5GHz a na mem 2 roky starem androidu zadny problem v celem byte. Jen zeny SE2 blbne.

KOC256: Aha, mozny software problem? Googlim...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    Nevím zda je to nějakou změnou podmínek u mě doma nebo iOS 14, ale 5G wifina mi poslední dobou pravidelně vypadává... Ale mám doma ještě paralelní 2,4G, takže úplně přesně nevím kdy jsem na 5G a kdy na 2,4G...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LBW: 5Ghz není na domácí použití vhodná, spíš na venkovní na zahradu třeba, Odstíní to i sádrokartonová zeď.
    LBW
    LBW --- ---
    iPhone SE 2 a problemy s 5GHz domaci wifi, jako bidna rychlost a vypadava pripojeni, jsou normalni?
    LADJA
    LADJA --- ---
    AVALON_CZ: jop zabralo! Muchas gracias:)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    LADJA: Upgrade fw před DFU mode?
    LADJA
    LADJA --- ---
    zdravim, vybalil jsem starou 6s, origo obal, a nedari se aktivovat zarizeni

simka, wifi, itunes...nic

nejaky tip?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HERKULES: divny všude je spořka mezi podporovanými, potěšil bych prvně u spořitelny jestli nemaj nejaky fuckoff(je možný ze třeba má nějakou bonusovou kartu) oni a pak kdyžtak na podporu apple.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    CROSS: Spořka
    CROSS
    CROSS --- ---
    HERKULES: a ta česká karta Apple Pay podporuje? Mně šly na české Apple ID přidat i česká i zahraniční.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Mám dotaz ohledně Apple pay. Kámošce nejde do wallet přidat česká karta. Má americké AppleID a žije v Americe. Je to tím?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: No, ve státech možná, v Evropě pochybuju. Ze zkušeností je to všude stejné, kompetentní lidé o víkendu jsou až po několikeré eskalaci.
    CROSS
    CROSS --- ---
    XEHUTL: že musim čtvrt hodiny čekat mě na celý věci trápí asi nejmíň, a jinak předpokládám, že lidi, co dělaj o víkendu, jsou stejně kompetentní, jako lidi, co dělaj kterýkoli jiný den. Jinak Apple má normální oficiální dobu provozu helpline, že jo.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Err toho, ne voko :)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: No je víkend, to jsou podpory obecně slabší, no (lidí mají i svoje programy s rodinou a dobrat se někoho na pohotovosti může být někdy problém). Přes víkend a svátky bych voko tolik nečekal.

Myslím že nejdál se dostaneš během zítřka.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: šaráda pokračuje. Nejméně hodinový telefonát z Irska, konečně s někým, kdo ví, co dělá, i když řešení problému nezná. Reset všeho, za domácí úkol screenshoty po hodině, jak data naskakujou. Až bude podpora zkoušet screen sharing na váš telefon, vypněte wifi dětem na jejich iPadech přihlášených pod vaším Apple ID.

Další dějství zítra odpoledne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam