• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    DEIKSAC: nebylo to jednou na zamknutem telefonu a podruhe na odemknutem? Na zaminutem totiz uvidis “swipe to answer”. Na odemknutem cervene a zelene tlacitko
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DEIKSAC: Odemcena (zelene cervene tlacitko) obrazovka vs zamcena (swipe)?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    TRIPLT: Hele muj telefon se chova nejak nekonzistentne, zrovna ted mi odmitnuti tehoz kontaktu nabid, jindy mam pouze moznost prijmout
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DEIKSAC: Tomu nerozumim... oblibeny kontakt normalne nejde odmitnout?
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    DEIKSAC: jj double kliknes na side button
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Je nejaka cesta, jak mit u kontaktu, kterej mam v oblibenejch, pri prichozim hovoru i moznost hovor odmitnout?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Hmm, jestli se tohle povede, tak very vau

Kuo: iPhone 13 to Feature LEO Satellite Communications to Make Calls and Texts Without Cellular Coverage - MacRumors
    https://www.macrumors.com/2021/08/29/iphone-13-to-feature-leo-to-make-calls-and-text/
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    THRASHER: O jakejch dopice ostatnich apps mluvis? Hodis sem clanek o tom, ze Google plati Applu za to, ze je to vychozi search engine a oznacis to za problem a ted meles o nejakejch appkach.

Jestli nerozumis rozdilu mezi vyhledavacem a appkou, tak vys sem radsi nemel psat vubec. Apple (narozdil od vsech ostatnich) nikdy zadny 3rd party appky do sveho systemu neinstaloval a velmi pochybuju, ze s tim bude zacinat.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    THRASHER: Jakoze budou zdrceni tim, ze si budou muset vlizt do nastaveni a prekliknout si to zpatky na google?
    As stejne jako jsou uzivatele Ubuntu zdrceny tim, ze je tam predinstalovana Mozilla a ve Windows, ze je Edge.
    Tvl…

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    THRASHER: A tohle je jako jakej problem?
    Mne kdyby rocne nekdo platil 15-20 mld. dolaru a kdyby nechtel, tak to zaplati nekdo jinej, tak bych to fakt jako problem nevidel :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELECTRICKOTA:
    anonymní režim v prohlížeči bez doplňků. EDGE na Windows s tím u mě nemá problém...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MUXX: Díky. Zkusím
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Používáte někdo nejaky jednoduchý tracker cesty? Jezdim na motorce a chci si nahravat kudy jedu. Stopar od seznam map mi posledni dobou začal vynechavat. Potrebuji mit zaple waze i ten tracker. Díky
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BINARY_PARANOIC: problém je ten, že to potřebuju protože iP mám v opravě :( Tuhle vyfikundaci mi dělaj jen zamčený poznámky, ostatní jsou OK
    LBW
    LBW --- ---
    KOC256: to jo, ale kdekoliv jinde (desktop, laptop) je v google kalendari vidim...tedy jsem usoudil, ze to je dotaz sem. Ale mozna je do google aps vlakna :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    ukoly jsou jina evidence ne?
    LBW
    LBW --- ---
    Ma kalendar na iphone nejake omezeni, co se Google kalendare tyce? Udalosti v nem vidim, ale ukoly a pripomenuti ne.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    ELECTRICKOTA: a v Poznámkách na iPhonu se to zobrazuje normálně? Samozřejmě můžeš zkusit ještě jiný prohlížeč, ale novější Edge má tuším Chromium jádro, takže tam by problém být neměl…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam