• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KASUMI: Jojo u google si muzes byt jista s jejich pristupem k soukromi. :D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KASUMI: Je to od MS, ten už o tobě beztak ví všechno :D Používal jsem a byl jsem spokojenej.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KASUMI: SwiftKey tuším koupil Microsoft
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Bez toho full access to asi nepujde nikde:/ ale google verim teda vic nez nejakymu noname dev..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jeste koukam na gboard
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Existuje neco jako byval swype pro cz? Nasla jsem nejakou apku swiftkey, ale chce to pristup k tomu, co pisu i jsem kdykoliv napsala a to se mi moc nelibi..

(Tedy hledam cz klavesnici s predikci a moznym psanim pohybem prstu po klavesnici, ne mackani pismenek)
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    DEIKSAC: Jednou zmackni power button pro vypnuti zvoneni/vibraci, dvakrat pro odmitnuti hovoru.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    To by asi davalo smysl. Co s tim ale? Pomuze mi zirat na obrazovku aby faceid idemklo telefon?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    DEIKSAC: nebylo to jednou na zamknutem telefonu a podruhe na odemknutem? Na zaminutem totiz uvidis “swipe to answer”. Na odemknutem cervene a zelene tlacitko
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DEIKSAC: Odemcena (zelene cervene tlacitko) obrazovka vs zamcena (swipe)?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    TRIPLT: Hele muj telefon se chova nejak nekonzistentne, zrovna ted mi odmitnuti tehoz kontaktu nabid, jindy mam pouze moznost prijmout
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DEIKSAC: Tomu nerozumim... oblibeny kontakt normalne nejde odmitnout?
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    DEIKSAC: jj double kliknes na side button
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Je nejaka cesta, jak mit u kontaktu, kterej mam v oblibenejch, pri prichozim hovoru i moznost hovor odmitnout?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Hmm, jestli se tohle povede, tak very vau

Kuo: iPhone 13 to Feature LEO Satellite Communications to Make Calls and Texts Without Cellular Coverage - MacRumors
    https://www.macrumors.com/2021/08/29/iphone-13-to-feature-leo-to-make-calls-and-text/
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    THRASHER: O jakejch dopice ostatnich apps mluvis? Hodis sem clanek o tom, ze Google plati Applu za to, ze je to vychozi search engine a oznacis to za problem a ted meles o nejakejch appkach.

Jestli nerozumis rozdilu mezi vyhledavacem a appkou, tak vys sem radsi nemel psat vubec. Apple (narozdil od vsech ostatnich) nikdy zadny 3rd party appky do sveho systemu neinstaloval a velmi pochybuju, ze s tim bude zacinat.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    THRASHER: Jakoze budou zdrceni tim, ze si budou muset vlizt do nastaveni a prekliknout si to zpatky na google?
    As stejne jako jsou uzivatele Ubuntu zdrceny tim, ze je tam predinstalovana Mozilla a ve Windows, ze je Edge.
    Tvl…

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    THRASHER: A tohle je jako jakej problem?
    Mne kdyby rocne nekdo platil 15-20 mld. dolaru a kdyby nechtel, tak to zaplati nekdo jinej, tak bych to fakt jako problem nevidel :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELECTRICKOTA:
    anonymní režim v prohlížeči bez doplňků. EDGE na Windows s tím u mě nemá problém...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam