• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    XMEDA: Co to je za redukci?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Na sluzebni jabko jsem si koupil lightning>jack adapter na sluchatka. Pustim hudbu, ok hraje do sluchatek, trochu to sumi. Pisu na klavesnici, telefon pipka do sluchatek. Zvoni hovor a zvoni do sluchatek.. Pustim facebook call nebo teams meeting, vyzvaneni mi jde do sluchatek, ale jakmile se hovor spoji, tak ta ludra prepne na vlastni repracek..

Su zvykly na androidu ze pichnu sluchatka a Note4 mi vesele presmeruje zvuky krome vyzvaneni telefonu vsechny do sluchatek a mikrofon pouziva svuj, pokud ho nemaji sluchatka. Dokonce dost slusne odfiltruje treba jizdu v aute a da se takhle krasne poslouchat meeting aniz nekoho kolem seru.

Ale jabko proste tyhle sluchatka na hovor ignoruje. A dela to i jack sluchatkum s mikrofonem.

Da se to nekde prenastavit, nebo je to proste takhle nemocny?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    GEGI: tech veci to muzes zpusobovat mraky, po padu se muzou lehce odpojit kontakty od logicboardu. Muze to byt vycucana baterie. Pokud se to deje pri otevreni nejaky aplikace, tak kouknout, zda je porad podporovana. Zkusil bych tvrdej restart nebo obnovit ze zalohy. Pak uz jedine disagnostika v servisu. Vim, ze me to delal ip6S+, vymenou baterie se to vyresilo, ale mel tendenci to casem delat znovu. Kazdopadne ten telefon toho zazil fakt hodne, tak jsem mu to nemel zas tolik za zly:)
    GEGI
    GEGI --- ---
    Diky vsem, i za ten tip na google - ale nenasla jsem nikde problem se zamrzanim displeje, vsude se resi zmeny jasu samy o sobe. Asi male google-fu.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Co zkusit gugl?
    Why Does The Brightness on My iPhone Change By Itself 2021- iOS 15
    https://www.howtoisolve.com/why-does-the-brightness-on-my-iphone-change-by-itself/
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    GEGI: Ja ma to nove SE a dnes ho mam presne rok. U predchoziho statreho SE se to nestavalo.
    a update: pred chvili to udelal znova:(
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEGI: ja mam nové SE, tak cca 1 - 2 roky zpět jsem měl staré SE a tam se mi to nestávalo
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    JYRKA: Mrkni na tohle, laserový šidítko na mikrofon https://www.youtube.com/watch?v=ozIKwGt38LQ
    GEGI
    GEGI --- ---
    Posledni dotaz na typ telefonu? ADAMIRA: DARKINA: ?
    Ja mam to stary SE, tak jsem si rskala jestli takhle nezacina nejaka nekompatibilita.
    Jinak diky za uklidneni ze to neni vylozene chyba myho hardwaru.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEGI: uf kdy to přesně začlo si nepamatuju, ale opravdu se mi to nestávalo často, teď od posledního update nic

jako tak fakt jednou týdně to bylo, možná někdy od srpna?
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    GEGI: Mam to uplne stejne jako ty. Teda pozoruju to cca od pulky zari, ted tam mam verzi 14.8. a behem dneska se mi to jeste nestalo.
    GEGI
    GEGI --- ---
    ADAMIRA: DARKINA: a stava se vam to v poslwdni dobe nebo vzdycky? Pro me je to prcni zkusenost a dost me to prekvapuje, iphone mam treba 6 let (tenhle je druhy, ale i ten mam uz 2 roky a nikdy jsem nic takoveho nevidela)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOLCON: To by me zajimalo :)
    Ale nezijeme na sidlisti a tady na vsi se tyto experimenty nevyplati delat.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    GEGI: Taky.(
    MUXX
    MUXX --- ---
    IKEA - SJÖMÄRKE draadloze lader gebruiken en installeren
    https://youtu.be/K0IvUXG-8wQ
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEGI: Stávalo se mi to tak jednou tydne
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEGI: Jj to samy u mě, od posledního update nic ale ještě krátká doba na posouzení :)
    GEGI
    GEGI --- ---
    Posledni dva dny se mi stava, ze se sam od sebe snizi jas na displeji a pak prestane displej reagovat, trva to od 5s klidne do pul minuty. Pak se jas zase zvysi a displej odmrzne.
    SE, ios 14.6. Zalohu mam, novy ios zkusim taky, nicmene nemate nekdo podobnou zkusenost, mam se hrozit? Dekuju
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    JYRKA: Četl jsem zábavnou studii o pouštění asistentky na větší vzdálenost (na sídlišti) pomocí velmi hlasitých pokynů v neslysitelnem spektru 😂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam