SINEAD:
- vyzvaneni mam svoji melodii
- budik nepouzivam default, tak tam nevim, ale mozna to pujde stejne
- Face ID - naopak funguje ve tme, protoze ma infra. Ano kdyz lezim na gauci oblicejem vzhuru a mobil vedle me (blby uhel) tak nefunguje. Ale za me to je mnohem lepsi nez prst. A zak 4 z 5 lidi to vidi stejne - co kolem sebe mam. Samozrejme rouska tomu nepomohla. Ale mi osobne to resi hodinky, coz chapu, ze neni 100% bezny UC. Otisk je treba fajn v rukavicich, pri zmrzlych nebo mokrych kukou atd. Kazde ma sve klady a zapory.
- "Vypnuti nahodneho vyzadovani kodu zamku i kdyz tomu ukazes ksicht - nejde." - nepochopeni technologie. Chces to vysvetlit a nebo jsi spokojena s tim ze to funguje spatne?
- alba pro ruzne aplikace oddelene mam. Ale neznam jine nez appli album, tak neumim hodnotit , zda by me bavilo nekde neco prehrabovat a presouvat. Apple to dela sam...
- Standardni budik nepouzivam, takze nevim
- "Nemoznost prenastaveni "plochy"" - ano applaci nechteji porad nekde neco konfigurovat a predelavat. Chteji to pouzivat. A i kdyz je jiste % co bych chtel jinak, tak za to, ze to vzdy a porad funguje stejne je super.
- "Razeni ikonek na plose - nelze." - lze. Ale asi myslis ze nejde si nekde nechat volne misto. nemyslim ze to je ta TOP featchures kterou bych musel mit.
- "Nastaveni periody k mereni spotreby mobilnich dat - nelze." - doporucuji APP myDATA MANAGER - pouzivam snad 10 let. Ano to v ceskych koncinach je vec, ktera by se hodila, ale za to v UUSA nemohou. I v Moldavsku jsem mel SIM za 80,- Kc s 30 GB dat a to jsem zjistil ze je hodne predrazena cena na letisti.
- "Otevreni aktivnich appek spodnim swipem" - nevidim duvod proc bych to delal. Napis ceho tim chces docilit a reknu to jak to delam ja. To ze ti nejde swipovat ze spodu, tak bud mas problem s krytem a nebo jsi mozna hodne nesikovna. Jde to jemne, ladne a pomalu, neni se treba na to chystat jak na trojskok s rozbehem...
Je dulezite si uvedomit, ze iOS neni ANDROID. Je treba se snazit pochopit jak se tu veci delaji a treba to pak pujde lepe. Jak uz jsem ti psal drive. Mas li s necim problem, tak se zeptej. Protoze vetsina veci je jen bludu a nebo nejaky zkoprnely zvyk z uplne jineho a nesrovnatelneho OS...