No - health plan je dobrej pro tebe, pokud mas pevnej rezim. Jak uz jsem psala, ja mam kazdej den vstavani v jinou dobu, nekdy budika vypinam, nekdy vstavam o vikendu, nekdy v pracovni den ne. Cili pro me to znamena, kazdej den prenastavovat health plan. Plus teda reminder ze mam jit spat mne vylozene rusi, kdyz vedle me akorat usina malej dabel kteryho to strasne zaujme, zeano. Nastavovat appku ktera meri kroky, delku spanku a asi i tep jen proto, ze chci budik, je pro me Hindukus. "Nastavitelny" by bylo pokud by slo stahnout appku, ktera je budik a umi ficury budiku (hlasitost, fade in, ukazatel kolik do budiku, vypinani budiku jednim klikem).
Ad zvuk - ano jak pises, nezbyva mi nez krkolomne reseni, do ktereho se mi vubec nechce a nevim, proc tohle nemuze jit proste naklikat. A moje matka, pokazdy, kdyz dostane novej mobil, tak ti rekne - nastav mi tam to MOJE vyzvaneni, coz je jakasi old skool smeska profesionalu a disko trysko. Cili jedes viz. tvuj odkaz.
Nevim, jakej mas model iPhone, ale ten muj mini 12 face id ve tme nedava. Ja teda jednoznacne hlasuju za prst. Chytnu a tlf je otevrenej. V rukavicich s nim stejnak nic nezmuzu, i kdyz se mi otevre ksichtem.