Stal se mi hroznej mindfuck. Nastavoval jsem dceři (pro ni) novej telefon. Nejdřív že to nastavím přenesením z iPadu, to nešlo, tak jsem to restartoval, a dal jako nový zařízení. Něco už se stalo, takže to po mě nechtělo už ani zadání icloud adresy. Divný.
Všechno se zdálo OK, jen to chvilku stávkovalo při přidávání Messages do iCloudu “používáte jiný účet”. Weird, ale nakonec jsem se tam nějak probojoval.
Skončil jsem ale u Home appky, která se tvářila, že náš Home tam není. Tak začnu debugovat a vidím, že v iCloudu má ikonku, kterou měla u mýho kontaktu. V kontaktech bylo u mě napsaný “já” a celý se to tvářilo, že ona je na mým účtu, ale jinak všechno bylo její tak jak mělo být… dvakrát jsem to celý restoroval. Pořád vše stejně. Nakonec se to zpropagovalo i na její iPad a i ten Home tam přestal jet.
Řešením bylo smazat můj kontakt a vytvořit její kontakt. Za chvíli bylo všechno v pořádku. V Home jsem ji smazal a přidal znovu… to se mi ještě nestalo takovej bug… píšu to kdyby na to náhodou někdo natrefil, ale hlavně jsem so potřeboval postěžovat…