• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    UBIK
    UBIK --- ---
    VDFLAT: nevidím tam možnost repas iphonů
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Já mám ze Smarty svůj pracovní Macbook, pořízený jako repas. Možná jsem měl kliku, ale cena i stav super.
    UBIK
    UBIK --- ---
    nevím, zda je ještě perspektivní pořizovat např. iphone 12 mini...
    UBIK
    UBIK --- ---
    HERKULES: nakupovla jsem tam 3x příslišenství pro ipad pro a peklo. navíc u iphone 13 mini neprodávají repas, ale prostě použité telefony.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    UBIK: Hele já doufám, že bude všechno fajn. Nemam s nima špatnou zkušenost. Ale chápu, že pokud máš, půjdeš jinam
    UBIK
    UBIK --- ---
    HERKULES: od applu mám jen ipad, ale s tím jsem udělal u Smarty děsivou zkušenost. myslím s tím obchodem.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    UBIK: Teď jsem dceři málem koupil 12mini ve smarty. Použitý, kategorie “a”, za cca 8. Najdeš na jejich webu.

Nakonec sem se rozhodl pro větší model.
    UBIK
    UBIK --- ---
    mám jako vždy blbou prosbu. potřeboval bych pořídit iPhone, který je malý, ještě bude nějakou dobu podporovaný a stojí do 10k. klidně repas. budu vděčný za jakékoliv tipy na model a obchod. díky moc.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JIRRA: Pokud nehraješ hry, kde by si vzal zabraných aplikacema 100GB? Osobně mám aplikacema zabraných na ip 12mini polovinu ze 128, ale z toho je dobrých 25GB her
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    LOJZA: Migraci tel-tel jsem delal a bohuzel to stejne stahuje appky z appstore.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    INSOMNIA: Bohužel setkal. Vyzkoušej migraci pustit tak, že nevyužiješ zálohu v iCloudu, ale všechna data přeneseš telefon -> telefon. Měl bys tu možnost vidět jako sekundární někde v průběhu průvodce. Migrace bude trvat déle… Nejsem si ale jistý, že to zafunguje.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Resil jste nekdo pri prechodu na novy telefon, ze aplikace uz neni v appstore a nelze ji tudiz prenest? Nasel jsem nejaky nastroje jako 3utools a iMazing, ale prijde mi to jako za doby, kdy vsichni resili Jailbreak. Nechce se mi hned smirit s tim, ze aplikaci uz nebudu moct pouzivat, protoze tim ovladam specialni budik, kterej se ovlada pouze aplikaci a pres wifi.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    nechce nekdo iph14pro 256GB spacegrey? open bych rekl pekny stav. 14k
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    nechce nekdo iph12pro 256GB? rekl bych pekny stav. treba 8500?
    CROSS
    CROSS --- ---
    HERKULES: Myslim, že je třeba mít zapnutý takový to Learn from this app v nastavení Siri. (Kdysi mi to někdo radil, možná dokonce tady.)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DUCATIMONSTER: Používám to denně, stejně jak iMessage a neni tam ani jeden WhatsApp. Jen zprávy.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    HERKULES: Objeví se tam časem, když ho vybíráš z té druhé.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Když sdílím nějakou fotku, kliknu u fotky na ikonu sdílení. Na listě mi to nabízí různé app na sdílení. Zprávy, WhatsApp atd. Na liste nad tím mám jednotlivé poslední konverzace v iMessage. Jak do této listy zapnu i WhatsApp? Dík
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Kde by mohla být chyba, že jsem v aplikaci najít přestal vidět manželku? Záložka lidé mi ukazuje poslední polohu předvčírem i když záložka zařízení ukazuje aktuální polohu iPhone i watch.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NOPOLICE: asi poslouchám ne úplně typický podcasty, takovej SOG cast mám prostě uloženej „až na to jednou budu mít čas“ a nespolíhám na to, že zůstane online navždy. Navíc někde v letadle toho moc nenastreamuju. Nicméně to je spíš kapka v moři, teď koukám, že moje Photos knihovna má ve skutečnosti 264 GB, no ale to asi neni úplně obvyklý.

Podle toho, cos psal, nejsi datovej hoarder jako já, 256 bude v poho.
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    CROSS: k čemu na telefonu uchovávat 10GB podcastů? přece se to dá streamovat a smazat co nepotřebuju v offline módu.
    Ačkoliv by 512GB bylo pohodlnější, došel jsem k tomu, že vezmu 256GB. Na extra náročný soubory a nebo kdybych natáčel prores kdyžtak vezmu externí ssd s usb-c. Na prores by nestačilo ani těch 512GB.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam