• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    OT_
    OT_ --- ---
    Nevíte někdo, proč (když mám připojená BT sluchátka/reproduktor s mikrofonem) se mi při vytáčení čísla napřed chvíli posílá vyzváněcí zvuk do BT zařízení, ale asi po sekundě vytáčení se mi to pokaždé z externího suchátka/speakeru přepne zpět na iphone?

A taky když přijímám hovor na telefonu, tak se mi nepošle defaultně do sluchátek, ale do Iphone a musím to ručně přepnout na BT sluchátka.
    Procházím nastavení, ale kde nic tu nic.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    FRK_R23: Je to dalsi zlom a kova era cislovani ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTISHEK: Aha, dík :) Nikdy jsem v tom osobně problém neviděl, ale číslování podle roku dává asi největší smysl :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SUBTITLES017: Tyvole co mi uniklo? Já mám iOS 18! :))
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    iOS26 public beta je venku..
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    UBIK: nahrával jsem to přímo přes VLC. V záložce Browse ve VLC v iPhonu zaškrtnout Sharing via WiFi, na PC na stejné wifine dat do prohlížeče http://r.local/ a pak už jen drag and drop přetáhnout soubory.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    UBIK: Zkusil bych Dokuments. Dokážou přenášet soubory do appky přes lokální wifi.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    UBIK: ve windows používám

Free iTunes alternative | Manage iPod iPhone without iTunes
    https://www.copytrans.net/copytransmanager/
    UBIK
    UBIK --- ---
    FELCARKILLER: v tom to pustí, ale jak ty soubory na iPhone dostane, neví.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    UBIK: VLC
    UBIK
    UBIK --- ---
    manželka od Vánoc svádí dost kritý boj s iPhone 13. teď mi tvrdí, že nenašla způsob, jak nahrát mp3 z ntb PC na iPhone. jde o mluvené slovo a tak musí jít o přenos souborů do paměti mobilu. nemáte prosím někdo radu? díky.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CROSS:

Soukromě IOS pracovně Samsung. U vlajkovejch lodí je to IMHO téměř úplně jedno co máš protože jsou to skoro všechno výborný telefony a když ti daj de facto cokoliv od S20 vejš (což by jako měli) nebudeš zklamanej . Jedinej rozdíl je IMO v lepšim managementu souborů (Windows laptop wink wink) a naopak většim komfortu a jakési...řekněme hladké plynulosti u běžnýho užívání iPhone (Face ID,...) .

Updaty aplikací (a i to jde řešit automaticky i když já si to rád pohlídám) a velice občasný projetí free antivirákem zvládne i ožralý orangutan. Samsung se poslední dobou ještě pokouší o jakýsi svůj ekosystém takže ty jejich kraviny ála S Messages nebo jak atd. ASAP do pryč.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    R4BB1T: Ano. Radar+ mě zatim nikdy nezklamal.
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    JINX: Uz leta pouzivam windy
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    JINX: Já používám widget od Ventusky s radarem a předpovědí na pár hodin, k tomu na předpověď ČHMÚ, který mi přijde, že se dost zhoršilo, takže radar už hlavně taky Ventusky a pro předpověď v zahraničí Yr.no
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JINX: Yahoo weather pouzivam uz roky a funguje
    GREVE
    GREVE --- ---
    JINX: Bohužel v poslední době nefunguje (hlavně na déšť) žádná aplikace. Je potřeba se koukat přímo na radar. Mám tak trochu pocit, že meteorologie jako věda svůj boj už dávno vzdala...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam