• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TAURUS: krátký videa jsou peklo, tiktok mám zařízlý na firewallu doma globálně a youtube můžou sledovat akorát přes prohlížeč, kde mají plugin, který blokuje shorts. U toho nepyskujou, protože tohle pravidlo se týká i dospělých (já i žena pokládáme krátký videa za demenci, která akorát vypatlává mozek)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    HONCKA: Máme to zhruba stejně. Akorát bych ještě rád, aby netrávil tolik času skrolováním krátkých videí. Snažím se spíš jít cestou komunikace a vysvětlování, proč to není dobrý.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TAURUS: já už na to trochu rezignoval, holka (11) má samý jedničky, tak jsem jí radši koupil herní pc a hraje na tom aspoň nějaké smysluplné hry a u kluka (14) když mu dám digitální detox, tak udělá nějakej průser, protože začne s kamarády vymýšlet podobný hovadiny, jako jsem já dělal v jeho věku, tak tam řeším, akorát, aby u onlinovek nebyl toxický a když z pokoje slyším nějaký zprostý nadávky, tak restartuju router :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    TAURUS: Aha. To je zajímavý.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    HONCKA: Jo, taky mi to takhle různě blbne.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    HONCKA: Jj taky mi to nefunguje pořádně. Navíc když si děti appku smažou a znovu nainstalují, tak na ni ty pravidla neplatí. A bůhvíjaké další triky na to existují.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HERKULES: ty dětský pravidla fungujou obecně nahovno, u kluka nevidím čas a hlásí mi to, že je zařízení dlouhodobě nedostupné i když normálně, když mi pošle žádost o prodloužení, tak mi to přijde(teda jenom na ipad, na telefon ne). Holce to zase neblokuje youtube a roblox jako vůbec
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Jo, tak ono je to asi spíš lepší řešit položkou povoleno vždy. Tzn tady vše zahrnout do limitu a do povoleno vždy přidat Spotify.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    JYRKA: Jo, ale to mas limit na par konkrétních app. Já bych to chtěl na vse (i budoucí instalace), ale s výjimkou (zatím) jedné app
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HERKULES: Funguje to normalne…

HERKULES
    HERKULES --- ---
    zdar, řeším takovej trabl s dětským omezením na Iphone.

Mám nastaveno, že děti mají limit na všechny aplikace. Chtěl jsem nastavit, aby měly app Spotify na víc času, tak kromě limitu všechny app (1 hodina) jsem přidal ještě jedno pravidlo a to Spotify 2h. Ale nefunguje to.

Zkusil jsem tedy pravidlo spotify vymazat a upravit pravidlo pro všechny, kde jsem explicitně zaškrtl všechny, ale vynechal spotify a taky to nefunguje.

Poradíte pls jak nějak nejlépe udělat, aby všechny aplikace byly na limit, ale Spotify bylo na větší limit(nebo bez něj)?

Ta eplí dětská pravidla a správce jejich účtu je uplně debilní, řikám to pořád
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    FRENNET: Ještě je zajímavý yesim, mají kromě balíčků na týden/měsíc atp. i pay-as-you-go (strává se ti spotřeba z kreditu), to často používám např. při mezipřistání, kde by se mi kupovat GB nevyplatilo. Ceny mají taky často zajímavé, třeba i tady doma, když přestřelím na konci měsíce limit u T-Mobile na tarifu, tak je na yesim GB levnější než v příplatkových balíčcích.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRENNET: Jediný co jsem koukal, tak u airalo si to člověk koupi a aktivuje kdykoliv, u Revolut se to aktivuje v době nákupu. Chce to s tím počítat. Ale když jsem to kupoval, byl Revolut levnější.

A chce to mít na nakup/aktivaci data. Takže třeba doma před cestou.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    HERKULES: diky, tak to skusim.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Ale naposledy jsem to použil v Kazachstánu a Revolut byl super, easy na instalaci, fakt minuta a fungovalo to skvěle
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRENNET: můžeš i to airalo ...
    PEJR
    PEJR --- ---
    FRENNET: Saily, na youtube najdes spoustu affiliate linku se slevou
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    HERKULES: ja se prave chtela vyhnout Revolutu. Bez toho to do ciziny nejde?
    JIMX
    JIMX --- ---
    HERKULES: případně ještě Saily
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRENNET: Airalo, Revolut do ciziny
    JIMX
    JIMX --- ---
    FRENNET: Za jakýmkoliv operátorem, kterej to bude umět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam