• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    na trojce je hospoda a minule tam bylo travestishow
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    DOCTOR23: ja nevim, ja znam jen tu jednu a tam neni sal na kalbicku myslim.
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TETA_JELENA: nebo višňová...tam se to taky dá..;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    SMAZAK: bezva, diky!
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    TETA_JELENA: zkus si zavolat sem
    tusim, ze tam bejvali chatky je to primo v krivoklate uplne v takovym lese daleko od vesnice , hezka priroda takovy zasity
    http://www.kolecko-krivoklat.wz.cz/
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    shanim neco jako kemp s chatkama ci ubytovnou a spolecenskou mistnosti (v zadnym pripade nobl:), kde je mozny venku ugrilovat prase a v mistnosti si udelat akci (ne techno) pro cca. 50 lidi na jeden vikend v rijnu. blizko prahy, idealni lokalita smer kladno, berounka, rakovnik, krivoklatsko......
    LASTBIER
    LASTBIER --- ---
    Hola, nemáte někdo vyzkoušenej nějakej prima plácek v blízkym okolí trasy Kolín - Kutná Hora - Čáslav? Koupání neni podmínkou. Kiosek vítán , )

Díkes.
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    100w stalejch
    kdyz najedes mysi na more info nebo na to key features tak se ti tam zobrazi detailni specifikace maj to divny ty stranky :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    kolik má watů?
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    Jsem si ted za 620,- korun poridil tenhle menic napeti a jsem s nim naprosto spokojen , zatim na nej teda jen jel notas a dve nabijecky na mobily ,ale slape fajne :)

http://www.trust.com/products/product_detail.aspx?item=14772

treba se nekomu bude hodit
    FREE23
    FREE23 --- ---
    SUE23: LASTBIER: to vás šli určitě cvičně zpérovat zato jak tam zahlídli naše psy, buďte rádi, že jste nedostali vumlem :))

a MMS bude moje chybka, bylo to ze služebáku a bez podpisu - ale to mi taky docvaklo až v neděli :)
    DUB
    DUB --- ---
    a nebo jezdit po free flekach a jednou za cas do kempu vymenit s ostatnima zkusenosti a tipy na free fleky :))
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    PAPRIKA: jak řiká femme,občas se prostě nezadaří a musí se do kempu,holt i mistr táborník se někdy utne...a zajede šampónit,jinak si dám večer 6x hymnu hochů od bobří řeky a do kempu minimálně měsíc nevlezu..:)
    PAPRIKA
    PAPRIKA --- ---
    femmefatal: už dost! prosím ..... :-))
    FEMMEFATAL
    FEMMEFATAL --- ---
    PAPRIKA: kdepak, šamponi jsme:)) máme tekutý podpalovače a dříví si občas kupujeme na benzínce a tak :))
    PAPRIKA
    PAPRIKA --- ---
    doctor23: ci voe doktore, "hajzlíky" :-))))
    jsem myslel, že tam u vás ve Slaném a na Kladně jste teda pořádný zálesáci po vzoru Picína :-))
    FEMMEFATAL
    FEMMEFATAL --- ---
    PAPRIKA: se eště asi mám co učit, se taky snažíme nebejt na očích, ale nějak to né vždy vyjde :((
    ale tak taky radši free a jednou za dva, tři dny kemp nebo aspoň chvíli někde kde je sprcha, to zas jako potřebuju no :))
    PAPRIKA
    PAPRIKA --- ---
    femmefatal: my s tím nikdy problém neměli .... někde bejt u lesa přes noc i s více autama .... nesmíš bejt jen na očích ... to je celý .-)

jo jo, tamto je free flek ... :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    PAPRIKA: páč jsme chtěli točený pívo a hajzliky
    FEMMEFATAL
    FEMMEFATAL --- ---
    SUE23: to nebyla kolegyně ale klientka, kolegyni bych to řekla :))

PAPRIKA: no ono je těžký někdy v 8 dodávkách najít ten v poho flek, ale jestli o nějakejch víš, tak nesázej kempy, ale free fleky:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam