PAZI: Freefleking na Korsice….. Buď ready na bezesný noci pokud tě objeví místní vidláci. Hrabačky kolem dodávky o půlnoci, troubení, všechno co si necháš venku - rozházený, rozlitý, vajíčka rozmrdaný po dodávce. Moje zkušenost. Zkušenosti známejch obsahují navíc k tomuhle všemu - probodaný pneumatiky, střílení všelijakejma brokovnicema a pistolema do vzduchu vedle spících lidí v karavanu (viděl jsem děravou střechu, jak padaly broky z nebe), šutry do čelních skel.
Smůla je, že v noci nevíš kdy ten člověk má zbraň (a místní maj tak 2 flinty na obyvatele) nebo jen vajíčka. Jednoduše bych otevřel dveře v noci a černej vlčák by si s nima poradil, ale oni jsou schopný střílet po čemkoli co se hejbe. Jednoho psa mi tu střelili, druhýho už jim nedám.
Tohle se tu děje mimo sezónu.
Můžeš mít štěstí a vychytat místa, kde tě nikdo neobjeví, ale Korsika je malá a Korsičani se nuděj po nocích evidentně a hledaj si zábavu.
Nechci tě strašit, fakt můžeš vychytat i klidný fleky popř. fleky s bandou Německejch seniorů, kde je nebude lákat jezdit dělat bordel, ale buď připravenej i na extrém…