• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    ROBOOTEK: https://www.go-maut.at/en/our-go-toll-syst

    Tady je seznam míst, kde by to mělo jít koupit / vrátit .. já sem loni koupil v Garmischi, myslim že sem musel dobít 100€ a v Itálii už se mi to vrátit nepovedlo, pak sem to zkoušel v Maďarsku před rakouskejma hranicema a taky nic.. až za tři měsíce v Rakousku a dali mi zpátky asi 80€..
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TOMASS: diky! ;)
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    ROBOOTEK: Chtěl jsem to propojit s kartou ale to jí nešlo zprovoznit.
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    ROBOOTEK: Ta krabička ( 5€ záloha) myslim že se jmenuje Go. Taková malá oranžovo bílá velká jak krabička od sirek. A nabiješ to za cash na některejch benzínkách, ve vídni to šlo až asi na 4 pokus. Já to koupil na poslední český benzínce vč. Nabití. Na netu je stránka kde si můžeš spočítat kolik tě ta cesta s tvym autem bude stát.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TOMASS: to mam.. :)) a s tou krabickou a vracenim? prip. online platba za usek?
    WERT
    WERT --- ---
    Nekdo tipy na nejaky mista v okoli Rovinj, Rieky, krku? Kdyztak diky
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    ROBOOTEK: Ideální jet mimo dálnici, jestli máš auto jako 90% nyxáků euro1. Platil jsem za něj cca stejný peníze jako za naftu na km.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    jak je to ted s mytem nad 3,5t v rakousku? jakej je nejlepsi zpusob kdyz bych jel jen jednosmerne tzn prujezd rakouskem ale nazpatek uz bych rakousko minul takze co a jak s krabickou? nebo da se zaplatit nejak online prujezd po zvoleny trase?

    dik
    VALDIK
    VALDIK --- ---
    VERCA_ZABA: to me pripomelo ... cestou do Karpat s id Bleshak na Ukr. hranici k nam privedli uplne vyliteho pohranicnika, ze je pry neco jako veterinar a poresi s nama psy ... oba pasy vporadku, vsechna razitka ofiko ok ... on listuje pasem semtam a pry problem ... tak mu nalistujem misto s razitkem a on otoci stranku a zase problem ... tuhle hru opakujem chvili a nakonec se zapotaci, zase otoci stranku v pase a rika, tak daj sefik na kaficko, daj ... nemame zadnou kloudnou kes ... vysypem smesne drobne z kapes, pohranicnik uz v skoro zapnute kosili je schrabne ze stolu a cesta je volna ... cca 20 m, kde stoji nizsi sarze s vetsi zbrani a zase, tak daj ... prichazi veterinar s hrstkou nasich drobnych da je kamosovi se samopalem a jede se ... na Ukr. hranicich byla vzdycky sranda ... v dobe viza a polskeho tranzitu pro ukrajince to jistilo 20 dolaru v pase ... tentokrat jsme zapomeli a modra brana jeste nebyla
    PAZI
    PAZI --- ---
    FAEKAL: Ahoj, díky moc za typy. Nakonec jsme strávili v Polsku 16 dní a jsme z něj nadšení. Krásná města s cykloopatřeními na západní úrovni, krásné pláže na Baltu, levné a dobré jídlo jak v obchodech, tak restauracích. Navíc snesitelné podnebí.
    Jeli jsme z Adršpachu do Wroclavy, Poznaně a pak kolem pobřeží ke Gdaňsku, Krynica morská, Varšava. Žádný problém s free přespáváním ve městě ani v přírodě nebyl. U moře jsme si platili kempy, ty byli nejblíž k vodě (free fleky byly vždy třeba 400 metrů). Nejdražší, nutno říct fakt pěkný, kemp v Leba stál 350Kč/noc za dodávku a 2 dospělé. Nejlevnější kemp na v Krynici stál 150 Kč/noc.
    Jasný, Polsko je placka a ve vnitrozemí moc přírodních krás není. Ale pobřeží a města stojí za to.
    RSZ
    RSZ --- ---
    PYKIX19: dobrý vědět, když sem tam parkoval já, nic takového tam nebylo. Co jsi teda našel?
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    PYKIX19: nicméně to dobrý není, protože je to pro long time parking only. Takže P4N opet zachránila.
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    RSZ:To vypadá dobře. Dikes!
    RSZ
    RSZ --- ---
    Btw skvělý místo jen na přespání cestou (a na vykoupani před/po spaní) je tohle, přímo u dálnice berlin-drazdany https://mapy.cz/s/nuvamoceda
    RSZ
    RSZ --- ---
    PYKIX19: hlídané netuším, ale nepřijde mi to v Berlíně jako nezbytný, u templhofu kdyztak si kilak od dálnice https://mapy.cz/s/fejunefore
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    Čau, prosím, pořadí někdo kemp, nebo hlidaný parkoviště v blízkosti Berlína? Vracíme se od Baltu a chtěli bychom se tam zastavit na den dva. Nechat auto někde bokem a dojet do centra vlakem. Kdysi to tady proběhlo, ale nejde mi to dohledat.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    RSZ: tak super. Ještě jsme byli na dvou místech, kde bylo podobne pobrezi. Muzu zítra najit na mapach.
    RSZ
    RSZ --- ---
    PPNEKK: hele ale nenapsal si, že je tam národní park a opravdu krasnej kousek pobřeží, stavili jsme se tam a mám za tenhle flek od dětí pochvalu

    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    KCE: řekl bych, že jsem název neměnil už několik let :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam