• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

    Sezóna začíná!!!!

    Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

    Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

    Usnadní to ostatním filtraci



    Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    WERT
    WERT --- ---
    WERT: tak jsem to tam parkrat nekde okempil a jde to, klasicky jsem vzdy provedl satelitni pruzkum pres Google maps. A celkem vzdy to misto bylo pak pouzitelny.

    BTW: dosly me data, tak jsem musel koupit neomezeny data SIMku do modemu, neexistuje neco takovyho treba pro Francii??? Chteli za to 80KN na 10 dni = 260 Kč
    WERT
    WERT --- ---
    SROLUJTO: Uz me jeden organ vyhmatnul ale nejak jsem to okecal :)
    VELADA
    VELADA --- ---
    TEAPACK: o to už tady snaha byla.. dávala jsem před lety fleky s názvem země a s heslama jako voda, pláž, oheň..
    v 1. pádu aby se to dobře hledalo.. ale teď už na to v podstatě seru. Když se mi líbí jak se někdo zeptá, píšu jim osobní zprávu.

    Byla tu i snaha vytvořit nějakou interaktivní mapu. Ale to taky vem čert. Hrozně se to mění. Teď jsem byla na zapomenutý pláži ve Francii kam si jezdim odpočinout už roky.. a hle.. zákaz parkování mezi 22 a 6. A kluci rybáři mi říkali že se tu v létě fakt vyžívá A. S. V. P. v pokutování.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    WERT: stali jsme pred par lety tady 44.98443312016447, 13.762234498510177 , mozna vic jak tyden , 10m od vody na parkingu v lesiku . Jedinej kdo nas otravoval byl mistank co prodaval chlast :)
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    WERT: free Kemp je v Chorvatsku nemožný. Je tam zákaz a Chorvati vás z radosti údaji místním orgánům.
    WERT
    WERT --- ---
    WERT: Mekdo tipy na kempeni Pula, Rieka, Krk? :)
    Dik
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    Co sem přidat nějaký tagy? třeba #flek, #Polsko, #Balkán atp... aby šly ty fleky lépe filtrovat? spousta lidí sem hází jména vesnic nebo GPS souřadnice, ale když to člověk nezná, tak to skoro nemá šanci najít.... =/
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Lidi, filtrujte...
    2ND
    2ND --- ---
    Máte někdo zkušenost s kempováním v Polsku ? Mám v záři ješte 10 dní volno tak si říkám, že bych vzal děti jeětě jednou k moři. Znám to kolem Kolobrzegu a tam si jistý nejsem, vždy bylo moře, pás lesa pak silnice.. tzn k moři se asi nedostanu.. ?
    Hel mi připadne moc daleko na těch pár dní...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    PANPOSPA: proste voser.. :)) nakonec menim plan cesty :D ale i tak diky.. do rakouska radsi osobakem nekdy jindy ;)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    ROBOOTEK: https://www.go-maut.at/en/our-go-toll-syst

    Tady je seznam míst, kde by to mělo jít koupit / vrátit .. já sem loni koupil v Garmischi, myslim že sem musel dobít 100€ a v Itálii už se mi to vrátit nepovedlo, pak sem to zkoušel v Maďarsku před rakouskejma hranicema a taky nic.. až za tři měsíce v Rakousku a dali mi zpátky asi 80€..
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TOMASS: diky! ;)
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    ROBOOTEK: Chtěl jsem to propojit s kartou ale to jí nešlo zprovoznit.
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    ROBOOTEK: Ta krabička ( 5€ záloha) myslim že se jmenuje Go. Taková malá oranžovo bílá velká jak krabička od sirek. A nabiješ to za cash na některejch benzínkách, ve vídni to šlo až asi na 4 pokus. Já to koupil na poslední český benzínce vč. Nabití. Na netu je stránka kde si můžeš spočítat kolik tě ta cesta s tvym autem bude stát.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TOMASS: to mam.. :)) a s tou krabickou a vracenim? prip. online platba za usek?
    WERT
    WERT --- ---
    Nekdo tipy na nejaky mista v okoli Rovinj, Rieky, krku? Kdyztak diky
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    ROBOOTEK: Ideální jet mimo dálnici, jestli máš auto jako 90% nyxáků euro1. Platil jsem za něj cca stejný peníze jako za naftu na km.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    jak je to ted s mytem nad 3,5t v rakousku? jakej je nejlepsi zpusob kdyz bych jel jen jednosmerne tzn prujezd rakouskem ale nazpatek uz bych rakousko minul takze co a jak s krabickou? nebo da se zaplatit nejak online prujezd po zvoleny trase?

    dik
    VALDIK
    VALDIK --- ---
    VERCA_ZABA: to me pripomelo ... cestou do Karpat s id Bleshak na Ukr. hranici k nam privedli uplne vyliteho pohranicnika, ze je pry neco jako veterinar a poresi s nama psy ... oba pasy vporadku, vsechna razitka ofiko ok ... on listuje pasem semtam a pry problem ... tak mu nalistujem misto s razitkem a on otoci stranku a zase problem ... tuhle hru opakujem chvili a nakonec se zapotaci, zase otoci stranku v pase a rika, tak daj sefik na kaficko, daj ... nemame zadnou kloudnou kes ... vysypem smesne drobne z kapes, pohranicnik uz v skoro zapnute kosili je schrabne ze stolu a cesta je volna ... cca 20 m, kde stoji nizsi sarze s vetsi zbrani a zase, tak daj ... prichazi veterinar s hrstkou nasich drobnych da je kamosovi se samopalem a jede se ... na Ukr. hranicich byla vzdycky sranda ... v dobe viza a polskeho tranzitu pro ukrajince to jistilo 20 dolaru v pase ... tentokrat jsme zapomeli a modra brana jeste nebyla
    PAZI
    PAZI --- ---
    FAEKAL: Ahoj, díky moc za typy. Nakonec jsme strávili v Polsku 16 dní a jsme z něj nadšení. Krásná města s cykloopatřeními na západní úrovni, krásné pláže na Baltu, levné a dobré jídlo jak v obchodech, tak restauracích. Navíc snesitelné podnebí.
    Jeli jsme z Adršpachu do Wroclavy, Poznaně a pak kolem pobřeží ke Gdaňsku, Krynica morská, Varšava. Žádný problém s free přespáváním ve městě ani v přírodě nebyl. U moře jsme si platili kempy, ty byli nejblíž k vodě (free fleky byly vždy třeba 400 metrů). Nejdražší, nutno říct fakt pěkný, kemp v Leba stál 350Kč/noc za dodávku a 2 dospělé. Nejlevnější kemp na v Krynici stál 150 Kč/noc.
    Jasný, Polsko je placka a ve vnitrozemí moc přírodních krás není. Ale pobřeží a města stojí za to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam