• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Tak jste mě přesvědčili. Raději tam chrápat nebudeme. Z domova do Hindu chrámu je to přesně 666 km, takže to bude nejspíš pekelná jízda, ale dá se pak přejet Srbsko najednou a zalomit to až někde v Severní Makedonii. Snad tam budou lidi přívětivější :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    FDM_NACELNIK: "zničili jednotku motoru" to řekli nebo vážně udělali? protože to dřív dělali tak, že v noci odpojili kabel od startéru z pod auta, pak nabídli pomoc, odtáhli do servisu, řekli, že odešla řídící jednotka, inkasovali x set euro, připojili kabel a čau.:) bylo ohledně toho vlákno na caravan24. dokonce tam někdo psal, že to na něj taky zkusili, ale jelikož věděl odkud vane vítr, tak si lehnul pod auto, připojil kabel, ukázal fuckoff a jel dál.:)
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    MATT: já to zažil myslím 2017 pohodová cesta v červnu do Řecka prázdné silnice žena mě donutila zastavit mám pocit velká jagodina u McDonalda zastavil jsem na fleku u autobusu kam byla namířena kamera.zaznam samozřejmě neexistoval.okolo půlnoci dal 3-4 pivka a šel spát hádka se ženou vypnul jsem palubní kameru a šel do alkovny uraženej víš jak ráno sem mohl být u more začlo chcat jak sviňa.rano brzo vstvacka a auto nic takže rozebiracka a z listy netekla nafta česká asistence že mě nepomůže max odtah po několika hodinách přijde týpek a že mě pomuze a nějak ve zkratce zničili jednotku motoru a bylo to za 700e.a pak se zjistilo že to byli tyhle svině a udělali ročně desítky stovky aut.predemnou tam měli obytnak ze severní makedonie.znam jejich adresu ,je na ně trestné oznámení,hlášeno na fin.policii nedostal jsem eet a stejně i dnes bych jim tam hodil nejradši Molotov.
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    MATT: Jo to jsem taky slyšel. Po opravě za 2k euro ti tam nasaděj mechanika, který s tebou ujede asi 60km, aby se ujistili, že je nenapráskáš. Naštěstí mám ten motor v kabině:D
    MATT
    MATT --- ---
    FAEKAL: Ja slyšel, že ti přes noc něco vyndaj z motoru a pak se ti ráno nabízej, že ti to opravěj.
    Osobně jsem zažil jen, že nám policajt chtěl dát pokutu za to, že nejedem po dálnici. A pruda na hranicích je už taková klasika.
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    FAEKAL: Kousek od dálnice, přípojka na elektřinu na pozemků. Využitelné jak pro cestu do Rumunska, tak pro cestu do Řecka tam i zpět. Kasička na příspěvek. Nandafalva Hindu Templom
    Mapy Google
    https://maps.app.goo.gl/1CEHy3W5vaA9Ffed8
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    KCE: samozrejme na dovolenou bych tam nejel,ale za me je to na jeden den Ok. Po celodenní jízdě přes Srbsko je fajn dat si bazén,druhej den udělat servis a po obědě jet dal. 25e jsem tam neplatil. Asi inflace😀
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    ADIK: Beztak ho sere, že se tam neotočí s vozejčkem na kterym vozí smarta
    ADIK
    ADIK --- ---
    KCE: sousedy muzes zdravit z okynka, casto i vicero sousedu najednou kdyz maji okna z obou stran, nemas rano mokry nohy od ty zasrany travy, mas to par metru na lehatko u bazenu a do restosky s postavenyma ubrouskama a pripravenyma sklenickama na sekt, zena muze jit bez obav v lodickach protoze je vsechno krasne vybetonovany a hlavne te neotravujou ty mistni bezdaci co te chteji stejnak jenom okrast jelikoz jsi za dvou metrovou zdi a vsechno je pod kamerama...co se ti na tom nelibi?
    KCE
    KCE --- ---
    PPNEKK: takhle nejak si predstavuju peklo :D
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    SROLUJTO: Tak to jsem v souvislosti se Srbsem zatim nečetl, ale pro jistotu mám letos přikoupeno Trigas detektor KO plynů.
    Kdeže je ten Hindu chrám, to zní zajímavě.

    PPNEKK: Fleky vypadají pěkně, ale oba jsou za 25 éček jen za vychrápání a ráno pryč a to je dost.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    FAEKAL: na severu Coffeecamp-Kovilj
    Branka Baǰića 60, Novi Sad - Kovil̂, Srbsko
    https://mapy.cz/s/gapodelale Bohužel fotky mám ve starém mobilu:)
    A na jihu fajn stellplatz s bazénem👍
    Enigma Vranje - Donje Trebesinje, Srbsko
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/dopufavuge

    CUKI
    CUKI --- ---
    2ND: Z transalpiny je teď nechutná hladká dvouproudová asflatová silnice. Já tam byl cirka 2003? a to jsi tam nepotkal auto, protože málokteré by to dalo. Na několika místech se museli použít prostředky na překonání trhlin. Někde se celé úseky objížděli. Transfagaras byl v pohodě sjízdný, ale taky tam jezdili auta. Dneska je tam vytrvalej provoz. :-(

    Doby kdy tahle místa byla naprosto opuštěná jsou už dávno pryč. A z opuštěných zarostlých ruin hradů jsou dnes turistické atrakce.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    2ND: za Fagarasem u přehrady Vidraru byl docela fajn flek tady https://mapy.cz/s/doderelezu u nedostaveneho hotelu. Koupacka,prolejzani hotelu a u večerního ohne schíza z mega lišek,které slidej kolem auta😁no ale zase lepší než kdyby slídil medvěd což je v tomhle místě taky dost možný😅

    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    2ND: Jojo Rumuni a Bulhaři jsou kempovaci národ. Dokonce můžou legálně kempit. Ještě jsi zapomněl na ochranu před medvědy hlasitá hudba u každého rumunského grilů v horách.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    2ND: no dyt, kde si usteleš, tam přespíš .)
    2ND
    2ND --- ---
    ATARKA: ale transalpina a transfagaras nemaji kokurenci :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak zrovna v rumunsku můžeš zastavit prakticky kdekoli .)
    2ND
    2ND --- ---
    SROLUJTO: jeste drobna poznamka k Rumunsku, na freeflek nutno doject nejpozdeji ve ctvrtek, v patek uz se na kazdym pouzitelnym miste povalujou Rumuni a grilujou maso :)
    2ND
    2ND --- ---
    SROLUJTO: v tom Madarsku jsme taky chteli spat tusim predloni a nenasli jsme to:)
    A hlavne si vem elektricky odpuzovac komaru do auta a repelent, komari jsou tam prehusti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam