PPNEKK: rano jezdi kolem pekar, odpoledne chlapek se zeleninou, mezitim chlapek s kufrem plnym pomerancu. Borovicovej hajek, dve sprchy, dve taverny a jedna kavarna, o kousek dal gyrosarna, 10Km Lidl, 5G net co jede 180mbit, coz jsem jeste nidky nevidel. Musim makat/klikat, sice ne furt, ale taky je to jeden z duvodu, proc tak nechvatam, do duchodu a plne rozvinutymu klidu mam jeste hodne daleko, pani Giliatt jen popichuje...
More v klidu, lidi v klidu (az na ten fizl terror pred tydnem)... Ale pristich 10 dni nemusim vubec nic, tak to preci jen prozkoumam v okoli cestou po pobrezi, poplatky na dalnicch jsou tu fakt moc, pres 2,7m se plati jak za nalozenej nakladak, asi 4x vic nez osobak, odhaduju cestu zThessaloniki do Aten na min na 120 euro.. A& pres Pelopones bude podobna. I napr most v Patra byl pro mne za 36 euro, tak jsem to vzal trajektem za 11
Tahle plaz ma v cele delce 60km, je tu opravdu misto pro dost lidi. Za mne zatim jeden z nej 2 fleku v Recku, kde jsem kdy byl
btw: Letos je v Recku nezvykle chladno, je pres den tak 27 max, touhle dobou uz melo byt tak 35...