• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    NIXIMOR: <noflame>treba je chyba, ze se Opera prilis drzi standardu, chtelo by vlastne pouze, aby vedela lepe nez uzivatel, co on sam chce videt. ale takovy prohlizec uz tu vlastne jeden mame :) <noflame>
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Jasne, beru ze cdr.cz psalo nejaky prase a pravdepodobne to ani jednou od zacatku neprepsali, kazdopadne fungovalo to ve stare Opere, funguje to ve FF i v IE, a urcite i dalsich podivnych prohlizecich, takze si myslim, ze chyba vazne bude v Opere :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: je rychla, az me to prekvapilo, take rychle hledani v historii je fajn a spousta vychytavek, ktere treba casem ocenis ;)
    NIXIMOR: jj, take jsem reportoval, ale staci se podivat na ten zdrojak cdr.cz, to je styl psani stranky ala 10 let dozadu, o Validite to ani neslyselo
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Akorat cdr.cz se stale zobrazuje roztazene pres vic jak 100% prohlizece, bohuzel to neopravili (dokonce jsem to reportoval)... Teda predpokladam, ze se to nedeje jen mne?
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    KOC256: na webu maji napsane novinky, ne? me kazdopadne nejvice lakal Dragonfly a synchronizace nastaveni pres server. az se divim, ze tu Operu nevydali jako 10. a sviznejsi je docela vyrazne. pro me kazdopadne nejprijemnejsi zmeny za poslednich nekolik (major!) verzi.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: je svizna jako prase :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ma smysl prechazet na operu 9,5? je tam neco WOW a nebo to je zatim cerstva nova verze ? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    cisty, krasny a funkcni design, jak si ho ja predstavuji, ve finalni Opere 9.5
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    wtf, opera 9.5 vydana a acid3 porad 83.. to mohli dodelat teda
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    MICKI: ne, nesmensi soubor co tam mam je signature1.txt mejici 3B…
    MICKI
    MICKI --- ---
    KAERO: Mě se nedělo totéž, ale spíš pravý opak (rss mi chodily od určitého data neustále a opaovaně)
    Nemáte ve služce ...\Opera9\mail\ balast - soubory s nulovou velikostí?
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    KAERO: pomohlo, DIK!
    KAERO
    KAERO --- ---
    MIKZ: me to dela pravidelne uz od 8.0. staci dat manage feeds, a vsechny feeds odkliknout a zase zakliknout. jen si to treba tyden neuvedomim a pak premyslim jakto ze ten komix uz tyden nevysel a tak :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    spise se momentalne zameruji na design a facelift. Jeste si podle me par tydnu pockame. Take by se mohli zamerit na ACID3 a dodelat tech zbyvajicich 17 testu do finalu.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Tak tu mame dalsi build, a zda se, ze se blizi 9.5 final... Uz jen jeden known bug.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KYTT: jj, v tom novem buildu je default vypnuty, ale v nastaveni se da zapnout. Take jsem s tim chvili bojoval.
    KYTT
    KYTT --- ---
    KYTT: A sakra takze EDIT: Přepínač pro rychlej přístup k panelové liště funguje, moje chyba:)
    KYTT
    KYTT --- ---
    Hmm takze novy look, napad dobrej, ale chce to doladit, jednak tenci - klidne o pulku listu s tabama, moznost odebrat to tlacitko pro new tabs a hlavne ja byl zvyklej vysouvat panelovou listu poklepanim na pravej(levej) okraj obrazovky, ale to mi ted nejde, napad dobrej, jenom doladit!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NIXIMOR: jj, tak to delam. Jednoduseji to bohuzel nejde. Jinak tento build se instaluje do slozky Opera a ne opera 9.5 beta, takze bacha na prenos nastaveni.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    NECROMAN: Zapni si Main toolbar, a presun addressbar do nej?
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    jsem jistil ze mi nejak prestaly chodit rss.. :)
    build 10005
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam