• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    LYCO
    LYCO --- ---
    KOC256: Mě se včera podařilo stáhnout novou Operu, a skin do ní rovnou z ofiko stránek, taže asi jsou kompatibilní (nebo je zkonvertovali fakt rychle).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak je to s prechodem na novou verzi? zustanou vsechny nastaveni a v starem formatu nebo prechod na novou verzi zustane nevratnym...

a co skiny? musi byt nejake extra nebo zustane stary pouzitelny?
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    trochu zklamani ze v acidu furt 83
    KAERO
    KAERO --- ---
    TOMAS3333: oni to uz zas zmenili? sou blbi ne? predtim to bylo tusim ctrl+t, pak ctrl+b, ted ctrl+shift+v, a mam dojem ze za tu dobu co pouzivam operu byla jeste jedna standartni. jeste ze to jde zmenit
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    mne skrolling v tej novej opere celkovo moc vadi :(

pamatam si, ze uz v dakej starsej verzii toto prerabali, vtedy mi to vadilo tiez :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    dik. a este jedna vec, ale to asi nepojde... v starsich verziach po kliknuti stredneho tlacitka sa preplo do toho "posuvacieho rezimu" - ot je aj teraz, ok, ale predtym sa posuvalo standardne od stredu, myslim, ze stale bolo mozne dosiahnut rovnaku rychlost posuvania. teraz sa scrolluje od miesta kde sa kliklo, teda ak kliknem blizsie k spodnemu kraju obrazovky, tak hore to pojde rychlo ale dole pomaly, lebo sa dalej nebude moct pohnut kurzor. je to sice somarinka, ale dost mi vadi...
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    TOMAS3333: ctrl+f12 , advanced, shortcuts
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    JIMMI15: pryvm na ten kanal a properties :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    TOMAS3333: teraz to je ctrl+shift+v :/
    da sa to niekde prepisat?
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    OMG? ona uz v 9.5 nefunguje skratka ctrl+b?? wt??
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    nevite nekdo plz, kde se da nastavit casovy interval pro refresh rss kanalu? zda se mi, ze to kontroluje nejak hodne malo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FERENCZY:
    tim ze bude nekdo drzet cerneho petra v prosazovani standardu jde vyvoj ostatnich jen k lepsimu. jelikoz si rikaji kdyz oni tak my taky ;-)
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    NIXIMOR: <noflame>treba je chyba, ze se Opera prilis drzi standardu, chtelo by vlastne pouze, aby vedela lepe nez uzivatel, co on sam chce videt. ale takovy prohlizec uz tu vlastne jeden mame :) <noflame>
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Jasne, beru ze cdr.cz psalo nejaky prase a pravdepodobne to ani jednou od zacatku neprepsali, kazdopadne fungovalo to ve stare Opere, funguje to ve FF i v IE, a urcite i dalsich podivnych prohlizecich, takze si myslim, ze chyba vazne bude v Opere :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: je rychla, az me to prekvapilo, take rychle hledani v historii je fajn a spousta vychytavek, ktere treba casem ocenis ;)
    NIXIMOR: jj, take jsem reportoval, ale staci se podivat na ten zdrojak cdr.cz, to je styl psani stranky ala 10 let dozadu, o Validite to ani neslyselo
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Akorat cdr.cz se stale zobrazuje roztazene pres vic jak 100% prohlizece, bohuzel to neopravili (dokonce jsem to reportoval)... Teda predpokladam, ze se to nedeje jen mne?
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    KOC256: na webu maji napsane novinky, ne? me kazdopadne nejvice lakal Dragonfly a synchronizace nastaveni pres server. az se divim, ze tu Operu nevydali jako 10. a sviznejsi je docela vyrazne. pro me kazdopadne nejprijemnejsi zmeny za poslednich nekolik (major!) verzi.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: je svizna jako prase :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ma smysl prechazet na operu 9,5? je tam neco WOW a nebo to je zatim cerstva nova verze ? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    cisty, krasny a funkcni design, jak si ho ja predstavuji, ve finalni Opere 9.5
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam