• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KAERO: Stacilo se zeptat. Appearance -> Buttons -> Browser View... Lina huba.. :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    KAERO: Pouzij radeji ten userscript co linkuji v druhem prispevku, tim se nedeformuje leve menu :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    NIXIMOR: teda nez jsem to fit to width nasel... popis "vpravo dole na liste" je mi k nicemu kdyz mam operu predelanou k svemu, ale Menu->View->Fit to width to spravilo :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    za posledne dva dni mi nova opera neprijemne zamrzava. obrazovka horne panely zcernaju a obrazovka, kde je stranka prestane reagovat... uchovava si niekde opera log, kde by a dalo zistit v com je problem?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    BOPA: regedit a clsid/http/shell tusim. pokud neni nastaven default action tak se to nespusti. nekdy instal zapomene vytvorit nebo to trosku pohnoji no. da se to opravit rucne ale klikefestik na instalu je blbuvzdornejsi reseni
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NIXIMOR: diky, funguje v pohode
    QUICK
    QUICK --- ---
    MIKZ: super v nejblizsi dobe na ni prelezu :)

Jeste jedna otazka, nevite jak zmenit umisteni upozorneni o prijatem/odeslanem mailu? Ted mi vyskakuje vpravo dole, ale tam bohuzel mam zalozky, takze by mi spis vyhovoval horni roh. Jde to nastavit? :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Tak jeste update, fit to width neni potreba, staci jednoduchoucky userjs: http://www.operacesky.net/forum/viewtopic.php?p=25209#p25209
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    PINCHE_GRINGO: Fit to width, diky! Nikdy driv jsem ho nepouzil (nebylo potreba), takze me to ani nenapadlo zkusit, kazdopadne ted si ho na nejaky toolbar pridam, a bude to :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Vetsinou za to muze, pokud se pouizje Classic installer, je treba pouzit ten msi installer.
    BOPA
    BOPA --- ---
    ARKIN: mám IE a Operu. Vše šlapalo bez problému do instalace 9.5... Zkouknul jsem default a byla Opera. Ale jak jsem řekl, reinstal vše vyřešil :-)
    BOPA
    BOPA --- ---
    TROFOZOIT:
    CALIBOS:
    Díky, default samozřejmě nastaven. Pomohl reinstal - což byl pro mně docela šok :-)

Díky moc
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    BOPA: nainstaluj ještě jednou... občas se stane
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    BOPA: Máš ji nastavenou jako defaultní prohlížeč?
    BOPA
    BOPA --- ---
    help me... nainstaloval jsem 9.5 a teď mi njede spustit jakýkoli externí odkaz z čehokoli - Miranda,Outlook. A jsem z toho zmatenej jak polární liška. Určitě to bude nějaká blbost, kterou neustále přehlížím, ale fakt už nevím...
    díkec
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TROFOZOIT: asi en ale otravny je to na nyxu jak cep :)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    MIKZ: Jsi si jistý, že to není chyba?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NIXIMOR: Primo u clanku na cdr.cz o Opere 9.5 si lide stezuji, bez jedine reakce cdr.cz... tim prisli o jednoho ctenare. Jinak jedinym kliknutim na "Prizpusobit sirce" vpravo dole na liste se to zpravi
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    TOMAS3333: feature
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    a dalsia vec co som si vsimol, ked tu na nyxe poslem spravu, tak zostane v textaree aj po reloade - bug/feature?
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    jo, ale ked pride novy mail, a kliknete na to "okno" co vylezie, tak to odkaze vsetky spravy - precitane, neprecitane aj odoslane
    da sa zmenit, aby to odkazalo na neprecitane?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam