• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Tak uz jsem to prestal resit. Ve skole jsem se chtel prihlasit na wifinu a opera mi ani nedokazala vyhodit prihlasovaci obrazovku. Takze dokud ji trochu nedodelaj tak zpatky na starou verzi. Je sice hezky , ze nova opera vysla pred FF, ale takhle si akorat zakaznikdy odradej
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: take jsem od Beta dvojky testoval kazdy build a musim rict, ze tak dva tri buildy pred ostrou verzi by jim jen prospeli.
    MUXX
    MUXX --- ---
    NECROMAN: mam pocit jako by to vydali jen proto aby byli driv nez ff3.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Proto zatim pouzivam 9,27...

Ta 9,5 mi prijde usita horkou jehlou... alespon kdyz jsem to tu sledoval a co novy buld to nejake nove chovani a nezdalo se mi ze by to konvertovalo k nejakemu ustalenemu stavu...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    tak dnes mi uz Opera 9.5 dvakrat zpadla. Zda se, ze zacali pouzivat techhniku vyvoje software, jako Microsoft - uzivatele jsou nejlepsi betatesteri a chyby se lovi za behu :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    INSECTTRIBE: Dej sem ten link na skin co pouzivas, at muzem zkusit jeslti to skutecne je nejaka zvlastnost u tebe, nebo problem ve skinu
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Tak jsem ji odinstaloval a smazal operu z data aplikaci. Nainstaloval znova a dela to furt :(
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    INSECTTRIBE: Mě to rozhodně nedělá, zkus novou čistou instalaci a vyzkoušej, jestli to v ní dělá taky v základním nyxím stylu.
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    kua, jsem fakt uz z toho uceni celej zpomalenej, me to melo napadnout hned :)

Bohuzel ani tohle nepomohlo. Toto fakt dela jenom me ? To je celkem smutny
    FIDOZ
    FIDOZ --- ---
    Lidi, uz mate zjisteny pls nekdo, jesli jde v Opere 9.5 nejak disablovat nabizeni dokoncovani adres, ktery mam ulozeny v zalozkach/favorites, kdyz vepisuju do adresniho radku? Nesmirne mi to s*re. Snad to nejni nova ficura 9.5, kera nejde vypnout...
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Já myslela skin na nyxu. Že ho otevřeš v něčem jiným a změníš nastavení.
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    jj, skin opery na to nema vliv ( a neni moc hezkej) a do nastaveni nyxu se ani nedostanu :(
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Zkoušels přepnout na základní skin třeba? Dělá to tam taky?
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Tak jsem konecne presel na novou operu, otevru nyx a hned problem, kterej nejak nemuzu vyresit ani vyfiltrovat. Uvodni stranka je v pohode, ale po prihlaseni se mi zobrazi akorat avatarek a horni nabidka. Pod horni listou se uz nic nezobrazuje :(
    Help pls. Me se ta prace na lisce nelibi :)

Verze
    9.50
    Sestavení
    10063
    Platforma
    Win32
    Operační systém
    Windows XP
    Java
    Sun Java Runtime Environment version 1.6
    QUICK
    QUICK --- ---
    funguje uz poradne v opera imap?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KAERO: Stacilo se zeptat. Appearance -> Buttons -> Browser View... Lina huba.. :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    KAERO: Pouzij radeji ten userscript co linkuji v druhem prispevku, tim se nedeformuje leve menu :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    NIXIMOR: teda nez jsem to fit to width nasel... popis "vpravo dole na liste" je mi k nicemu kdyz mam operu predelanou k svemu, ale Menu->View->Fit to width to spravilo :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    za posledne dva dni mi nova opera neprijemne zamrzava. obrazovka horne panely zcernaju a obrazovka, kde je stranka prestane reagovat... uchovava si niekde opera log, kde by a dalo zistit v com je problem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam