• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    tak dnes mi uz Opera 9.5 dvakrat zpadla. Zda se, ze zacali pouzivat techhniku vyvoje software, jako Microsoft - uzivatele jsou nejlepsi betatesteri a chyby se lovi za behu :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    INSECTTRIBE: Dej sem ten link na skin co pouzivas, at muzem zkusit jeslti to skutecne je nejaka zvlastnost u tebe, nebo problem ve skinu
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Tak jsem ji odinstaloval a smazal operu z data aplikaci. Nainstaloval znova a dela to furt :(
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    INSECTTRIBE: Mě to rozhodně nedělá, zkus novou čistou instalaci a vyzkoušej, jestli to v ní dělá taky v základním nyxím stylu.
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    kua, jsem fakt uz z toho uceni celej zpomalenej, me to melo napadnout hned :)

Bohuzel ani tohle nepomohlo. Toto fakt dela jenom me ? To je celkem smutny
    FIDOZ
    FIDOZ --- ---
    Lidi, uz mate zjisteny pls nekdo, jesli jde v Opere 9.5 nejak disablovat nabizeni dokoncovani adres, ktery mam ulozeny v zalozkach/favorites, kdyz vepisuju do adresniho radku? Nesmirne mi to s*re. Snad to nejni nova ficura 9.5, kera nejde vypnout...
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Já myslela skin na nyxu. Že ho otevřeš v něčem jiným a změníš nastavení.
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    jj, skin opery na to nema vliv ( a neni moc hezkej) a do nastaveni nyxu se ani nedostanu :(
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Zkoušels přepnout na základní skin třeba? Dělá to tam taky?
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Tak jsem konecne presel na novou operu, otevru nyx a hned problem, kterej nejak nemuzu vyresit ani vyfiltrovat. Uvodni stranka je v pohode, ale po prihlaseni se mi zobrazi akorat avatarek a horni nabidka. Pod horni listou se uz nic nezobrazuje :(
    Help pls. Me se ta prace na lisce nelibi :)

Verze
    9.50
    Sestavení
    10063
    Platforma
    Win32
    Operační systém
    Windows XP
    Java
    Sun Java Runtime Environment version 1.6
    QUICK
    QUICK --- ---
    funguje uz poradne v opera imap?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KAERO: Stacilo se zeptat. Appearance -> Buttons -> Browser View... Lina huba.. :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    KAERO: Pouzij radeji ten userscript co linkuji v druhem prispevku, tim se nedeformuje leve menu :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    NIXIMOR: teda nez jsem to fit to width nasel... popis "vpravo dole na liste" je mi k nicemu kdyz mam operu predelanou k svemu, ale Menu->View->Fit to width to spravilo :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    za posledne dva dni mi nova opera neprijemne zamrzava. obrazovka horne panely zcernaju a obrazovka, kde je stranka prestane reagovat... uchovava si niekde opera log, kde by a dalo zistit v com je problem?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    BOPA: regedit a clsid/http/shell tusim. pokud neni nastaven default action tak se to nespusti. nekdy instal zapomene vytvorit nebo to trosku pohnoji no. da se to opravit rucne ale klikefestik na instalu je blbuvzdornejsi reseni
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NIXIMOR: diky, funguje v pohode
    QUICK
    QUICK --- ---
    MIKZ: super v nejblizsi dobe na ni prelezu :)

Jeste jedna otazka, nevite jak zmenit umisteni upozorneni o prijatem/odeslanem mailu? Ted mi vyskakuje vpravo dole, ale tam bohuzel mam zalozky, takze by mi spis vyhovoval horni roh. Jde to nastavit? :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Tak jeste update, fit to width neni potreba, staci jednoduchoucky userjs: http://www.operacesky.net/forum/viewtopic.php?p=25209#p25209
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam