• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    HADIAK: tje build nebo bug? :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    SMARTY: Ano, taky 10463, taky jede.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SMARTY: zda sa, ze ide... (b10463)
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    jede vam v 9.61 http://www.proaudioreview.com/ ? nejak se mi nechteji nacitat zadne clanky, homepage jede v klidku...v 9.60 sem nemel problem
    VTRDO
    VTRDO --- ---
    no hlasi to sama O takze proc o tom psat, teda pokud clovek neni na jinem prohlizeci :-D
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NECROMAN: jasne :) Ja jsem zdeformovanej, protoze odebiram RSS opera desktop teamu
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PINCHE_GRINGO: kdyz se tu o tom mlci, tak nekdo musel vystoupit z davu, ne? :)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NECROMAN: ano, uz dva dny :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Opera 9.61 je venku
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LYCO:
    pokud tech slov je vice nez jedno tak muzes vypustit i to uvodni Gcko
    LYCO
    LYCO --- ---
    NECROMAN: Není snazší pro vyhledácání používat adresní řádek? Prostě napíšeš (bez uvozovek) "g co_chceš_hledat" a hledáš na Googlu. A pokud si šikovně nastavíš zkratky, tak stejně můžeš hledat třeba na Youtube, Seznamu, Aukru,...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Dotaz, preinstaloval jsem komp a i Operu a tedka mi vadi jedna drobnost, kdyz zapnu Operu s zadnymi taby, nebo vypnu posledni tab, tak se v poli pro vyhledavani nahore nastavi vychozi moznost hledat na strance a ne na Googlu. Tost me to zdrzuje pokazde manualne prepinat na google. Neda se nekde zaskrtnout, aby tam byl vzdy vychozi Google?
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    KOC256: Zkus jenom Enter.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    kde se da zapnout preference pro doplnovani?

kdyz napisu do adresy "seznam" a zmacknu Ctrl+Enter tak to doplni www.seznam.com a nezalezi jestli v autodoplnovani mam "cz,com" nebo "com,cz". Nejaka zkusenost?
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    INDIGO: Jinak, teď mě napadlo, Opera Mini sice neumí dva taby zaráz, ale běžně si třeba mezi dvěma diskuzákama přepínám v Historii. Vždycky si ho nalistuju přepnu, zkouknu nové, přepnu zase zpět a podobně. Není to sice čistokrevný tab browsing, ale taky je třeba si uvědomit, že mobily mají omezené možnosti, paměti a tak.
    QUICK
    QUICK --- ---
    GECKON: jeste doporucuju carku pro vyhledavani pouze v odkazech. Krasne potom muzes serfovat aniz bys sahnul na mys :)
    GECKON
    GECKON --- ---
    já hledal možnost vypnutí hledání celých slov, ale řešení bylo právě pod nabídkou [CTRL] + [F] :)
    ..asi jsem to tam nějakým nedoptřením zaškrtl a potom mi to fungovalo jak na tu vyhledavání tečkou [.], tak tím vyhledáváním co mám v panelu, či nabídku pod CTRL+F

každopádně dík za reakce ;) ..o vyhledávání pomocí klávesy tečky jsem dosud nevěděl :)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Ted jsem to zkusil a stejne tak to dela i pri CTRL+F
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GECKON:
    stejne jako PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    GECKON: Nevim, jestli jsem te pochopil, ale ja pouzivam pro vyhledavani na strance "." a pak proste pisu a hned to oznacuje vsechny stejne skupiny znaku (vcetne toho prikladu co pises). Mam 9.6
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam