• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    SMARTY: No nemuzes po tvurcich Opery chtit, aby kazdymu praseti, co dneska pise web, jmenovite psali, ze tam ma chyby... Protoze CSS chyby ti generuje asi tak 99.9999% webu, nekdy treba i kdyz to ve skutecnosti je spravne (display: -moz-inline-box...). Tohle proste nema cenu jakkoliv resit.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SMARTY: css blokovat nemusis; mas v menu "user mode"
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    NIXIMOR: dik ja nemyslel konzoli :) ono to vypada ze to maj debilne napsane - ja teda nejsem css guru ale nemelo by za kazdym cislem udavajicim sirku vysku byt px jako pixels? apson to vypada ze opera to vyzaduje
    cucel sem do manage site preferences a moznost loadovat bez css sem nenasel - ono by to stejne asi nevypadalo nijak vabne no nevadi snad panove z opery napisou at si spravi stranku ;)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    SMARTY: Tak, ze zapnes filtrovani jen urcitych zprav - dole mas vybiratko co chces zobrazovat.
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    nechal sem si zobrazit konzoli a hazi mi to errory v navmenu.css a layout1_par.css da se to nejak obejit?
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    SMARTY: ale jen prvni load ted uz to zas nejede......
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    hehe tak mi to spravilo tu 9.61 taky no pohoda :)
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    tak 9.60 bez problemu tak nevim....uz sem to nahlasil
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    PINCHE_GRINGO: me furt ne...v safari v pohode...cache sem smazal furt nic....asi testnu zpet 9.60 teda
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    SMARTY: Tak jsem nainstaloval 5252 na osx a jede bez problemu, chvili jsem stranky proklikaval.
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    HADIAK: dekuju uctive :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SMARTY: b ako build :)
    v "help" mas "report a site problem..."
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    ja mam build 5252 na OS X...safari mi to cte a 9.60 to taky cetla tak je cas to nekam zahlasit poradite? dik
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    HADIAK: tje build nebo bug? :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    SMARTY: Ano, taky 10463, taky jede.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SMARTY: zda sa, ze ide... (b10463)
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    jede vam v 9.61 http://www.proaudioreview.com/ ? nejak se mi nechteji nacitat zadne clanky, homepage jede v klidku...v 9.60 sem nemel problem
    VTRDO
    VTRDO --- ---
    no hlasi to sama O takze proc o tom psat, teda pokud clovek neni na jinem prohlizeci :-D
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NECROMAN: jasne :) Ja jsem zdeformovanej, protoze odebiram RSS opera desktop teamu
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PINCHE_GRINGO: kdyz se tu o tom mlci, tak nekdo musel vystoupit z davu, ne? :)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NECROMAN: ano, uz dva dny :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Opera 9.61 je venku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam