• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    E42
    E42 --- ---
    QUICK: Tak duplicita byl podle mě jenom problém špatnýho nastavení IMAP Folders subscriptions, ale s tím mazáním je to možný, já nemažu, takže nepotvrdím ani nevyvrátím. No hlavně že je spokojenost.
    QUICK
    QUICK --- ---
    E42: napriklad se nemazaly maily a byl problem s jejich duplicitou. Ted uz spolupracuji podle mych predstav
    E42
    E42 --- ---
    QUICK: A on doteď nebyl? Já ho teda používám celkem bez problémů (+- to, o čem se zmiňuju tady.
    QUICK
    QUICK --- ---
    Gmail s operou je konecne pouzitelny! :)

Gmail -> Settings -> Labs -> Advanced IMAP Controls

- v Labels, odebirat jen co opravdu potrebujete (INBOX, Spam)
    - Forwarding and POP/IMAP - Auto-Expurge

vice informaci o spolupraci gmailu a oprery
    http://my.opera.com/burnout426/blog/show.dml/2456007
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Jedu na alfe temer od doby, co vysla a krome asi 4 padu jede skvele, ale mam blokovane reklamy (coz ma pozitivni vliv na pady). S maily zkusenost nemam, na to Operu nepouzivam, ale u webu bych ji doporucil.

Pozor ale pri upgradu, treba na OSX jsem prisel o wand a v podstate cely profil, u win si nepamatuju, ale doporucuju zalohu
    E42
    E42 --- ---
    Jaké máte zkušenosti s aktuální alfou desítky? Už mě ta 9.6x s věčnými memory leaky a hogováním procesoru pěkně štve, dá už se desítka použít jako rozumná náhrada (včetně IMAP klienta), nebo má ještě příliš závažné bugy?
    Zkoušel jsem to tady vyfiltrovat, ale není moc podle čeho.
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    CARTMAN: The freedom to redistribute copies so you can help your neighbor (freedom 2)

asi sem nemel pouzit ten dodatek o komerci
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SMARTY: odkdy neni gnu/gpl komercni? vim ze to je flamebait ale neznalost tehle licence je nekdy tristni :D
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    To je nejakej jejich prazvlastni humor
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    HADIAK: co to je za hypotezu tam na konci o 60 dennim demu? to si jako mysli ze opensource se stane komerci? chjo
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    narazil jsem na zajimavej post :)))

hey, JS is not all. as long as FX has that lame back/forward mode and can't even open form submits in new tabs (opera: shift-enter or shift-click on submit button) I will use opera, no matter how fast FX's JS engine is. Don't need javascript anyway except for maybe youtube (where 90% of the javascript stuff is just there to annoy people).

jsem fakt nevedel ze formulare muzu taky poslat do dalsiho okna!! .)) bingo!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nefunguje mi v Opere scrolovaci prouzek na touchpadu, pritom jak v IE, tak ve FF beha v pohode. nevite nekdo, co s tim?
    E42
    E42 --- ---
    QUICK: Dvakrát je nemám, protože nestahuju složku "[GMail]/All mail", ale jenom "INBOX" + ty odfiltrované labely, tohle funguje dobře.

Jinak ten problém mám už dlouho, nejspíš od začátku, co používám IMAP (tj. tak od srpna), ale mám pocit, že poslední dobou je to častější.
    QUICK
    QUICK --- ---
    E42: presne tohle se mi ted stava. Uz vcera jsem chtel napsat sem do klubu, ale zapomel jsem na to. :/

btw kdyz ti nektere maily zustavaji v inboxu, tak je pak mas v opere dvakrat ne? Ja pouzivam filter, aby vsechny prichozi maily gmail rovnou archivoval ...
    E42
    E42 --- ---
    Používáte někdo v M2 (interní mailový klient Opery) GMail přes IMAP? Jaké s tím máte zkušenosti?
    Mně to po trochu složitějším nastavování už cca půl roku funguje celkem slušně, ovšem až na jeden dost zásadní problém: Používám IMAP v podstatě jako trochu chytřejší POP3 a všechny emaily z GMailu stahuju celé do dvou různých počítačů a do telefonu a pracuju s nimi lokálně. Nic nemažu, většina mailů zůstává v INBOXu, na část mám filtry, které na ně dají label a z INBOXu je vyřadí. Párkrát do týdne, už se mi to stalo i dvakrát během jednoho dne, se ale ale M2 najednou rozhodne smazat všechny lokální kopie mailů ze všech GMail folderů a po další synchronizaci, zpravidla ale až po restartu Opery, je všechny znovu stáhnout ze serveru. Chyba naprosto nedokážu reprodukovat ... a děje se to kurva zrovna teď :/ Ze seznamu odebíraných folders všechny zmizely a zůstala jen položka GMail. Když dám check/send mail, žádná komunikace se serverem ani neproběhne a těch pár tisíc mailů se nejspíš znovu stáhne po restartu Opery.
    Stává se to většinou na pracovním PC, u kterého sedím celý den, na domácím se mi to už ale párkrát stalo taky.
    Tuší někdo, co se to sakra může dít?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Díky, já to pak právě takhle zkusil a nebylo to tak složité. Díky. Uvidím večer doma.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY:
    MENU -> osobní -> nastavení -> alternativní CSS
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Pochopil jsem, že ti Nyx něco poradil, to je celé. Sorry, jsem strašná lama.:-))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY:
    NYX mi poradil nastavit si alternativni CSS (tady na nyxu v nastaveni se to dela)
    user_agent: Windows CE
    CSS: http://nyx.nyx.cz/iphone/

jako moc veci to neprinasi ale treba se to zlepsi... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam