• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ono těch kombinací možností nastavení moc není.. Tak nevim :(
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    OCTOPUSS: ja len, ze pop3 v opere funguje. chyba je bud v centrum-e alebo v tvojom nastaveni.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    to ne :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    OCTOPUSS: mam gmail + pop3 a funguje mi to bez chyby. ale to si asi pocut nechcel.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ok zase jsem zapomněl upřesnit.
    Centrum, POP3.
    K WM jsem se vrátil po hodině marných pokusů rozjet to přes Operu. Podotýkám, že ve finále jsem se podíval na centrum do nápovědy a postupoval jsem stejně...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Doted jsi pouzivla OE/WL. To znamena, ze ted uz ho nepouzivas? O jaky mail jde? gmail, hotmail, jiny? IMAP? POP3?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Zeptám se i tady:
    Mohl by mi někdo poradit, jak nastavit mail? Vůbec se mi nedaří. Doteď jsem používal OE/Windows Mail. Vytvořil jsem účet a nastavil servery. A to je tak všechno. Žádný maily se nestáhnou ze serveru a nejde nic odeslat, hází to chybu SMTP bez jakýhokoli upřesnění.
    E42
    E42 --- ---
    QUICK: Tak duplicita byl podle mě jenom problém špatnýho nastavení IMAP Folders subscriptions, ale s tím mazáním je to možný, já nemažu, takže nepotvrdím ani nevyvrátím. No hlavně že je spokojenost.
    QUICK
    QUICK --- ---
    E42: napriklad se nemazaly maily a byl problem s jejich duplicitou. Ted uz spolupracuji podle mych predstav
    E42
    E42 --- ---
    QUICK: A on doteď nebyl? Já ho teda používám celkem bez problémů (+- to, o čem se zmiňuju tady.
    QUICK
    QUICK --- ---
    Gmail s operou je konecne pouzitelny! :)

Gmail -> Settings -> Labs -> Advanced IMAP Controls

- v Labels, odebirat jen co opravdu potrebujete (INBOX, Spam)
    - Forwarding and POP/IMAP - Auto-Expurge

vice informaci o spolupraci gmailu a oprery
    http://my.opera.com/burnout426/blog/show.dml/2456007
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Jedu na alfe temer od doby, co vysla a krome asi 4 padu jede skvele, ale mam blokovane reklamy (coz ma pozitivni vliv na pady). S maily zkusenost nemam, na to Operu nepouzivam, ale u webu bych ji doporucil.

Pozor ale pri upgradu, treba na OSX jsem prisel o wand a v podstate cely profil, u win si nepamatuju, ale doporucuju zalohu
    E42
    E42 --- ---
    Jaké máte zkušenosti s aktuální alfou desítky? Už mě ta 9.6x s věčnými memory leaky a hogováním procesoru pěkně štve, dá už se desítka použít jako rozumná náhrada (včetně IMAP klienta), nebo má ještě příliš závažné bugy?
    Zkoušel jsem to tady vyfiltrovat, ale není moc podle čeho.
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    CARTMAN: The freedom to redistribute copies so you can help your neighbor (freedom 2)

asi sem nemel pouzit ten dodatek o komerci
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SMARTY: odkdy neni gnu/gpl komercni? vim ze to je flamebait ale neznalost tehle licence je nekdy tristni :D
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    To je nejakej jejich prazvlastni humor
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    HADIAK: co to je za hypotezu tam na konci o 60 dennim demu? to si jako mysli ze opensource se stane komerci? chjo
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    narazil jsem na zajimavej post :)))

hey, JS is not all. as long as FX has that lame back/forward mode and can't even open form submits in new tabs (opera: shift-enter or shift-click on submit button) I will use opera, no matter how fast FX's JS engine is. Don't need javascript anyway except for maybe youtube (where 90% of the javascript stuff is just there to annoy people).

jsem fakt nevedel ze formulare muzu taky poslat do dalsiho okna!! .)) bingo!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nefunguje mi v Opere scrolovaci prouzek na touchpadu, pritom jak v IE, tak ve FF beha v pohode. nevite nekdo, co s tim?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam