• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    E42
    E42 --- ---
    KOC256: Neřekl bych, podle mě memory leaky k Opeře patří zcela neodmyslitelně.
    Jaký máte v tomhle směru zkušenosti s desítkou?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    proto jsem se zeptal jelikoz memory leaky vzdycky trpel FF a ne OP :) tak jsem si rikal kde je zakopany pes... :)
    UNPWN
    UNPWN --- ---
    po vymazani cache, historie stahovani a navstivenych stranek uz "jen" 406
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    co promazani odpadaku, nepomuze?
    UNPWN
    UNPWN --- ---
    u me ma ted Opera 473MB..
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    KOC256: ano potvrzuju. opera v pameti po delsim case znacne bobtna. u me neni vyjimkou i treba 400mb. :(
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KOC256: Nekde jsem cetl, ze opera z hlediska pameti spatne snasi hybernaci. Sleep moce by snad mel byt v pohode
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Mně teda pomohlo pod XP nastavit memory cache na 20MB. Pak ve špičce nežrala cca 250 ale jen asi 100Mb (sice nechápu ty čísla ale ok).
    A rozhodně doporučuju aspoň jednou za den restartovat (Operu, ne komp).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    pouzivam operu stylem od startu do vypnuti. nekdy to dela i rady dnu (uspavani a tak). A pak ma opera bezne v pameti 200+ MB. Pozoruji to na vicxe sestavach takze to asi bude vlastnost.

Da se tomu nejak zabranit? Takove ty bezne moznosti v nastaveni na cache a tak nic neresi...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    OK, nemyslel jsem to spatne :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Však jsem psal, že mi nejdou ani stáhnout maily...
    Zase takovej blbec, abych nevěděl, jakej SMTP můj provider používá, nejsem :)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    OCTOPUSS: Zkusil jsi to podle tohoto navodu?
    http://napoveda.centrum.cz/index.php?root=301#help_979
    Jenom takovy detail - centrum neposkytuje smtp, tak mam podezreni, ze problem je v nastaveni smtp. Jak rika FI_YOU
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    OCTOPUSS: spatne nastavena adresa prichozi-odchozi server/ porty/ zatrhle SSL/ ...nic jineho me nenapada .)

me obcas nefunguje seznam mail s tim, ze odmitne heslo a musim ho tam znovu nabouchat...
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ono těch kombinací možností nastavení moc není.. Tak nevim :(
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    OCTOPUSS: ja len, ze pop3 v opere funguje. chyba je bud v centrum-e alebo v tvojom nastaveni.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    to ne :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    OCTOPUSS: mam gmail + pop3 a funguje mi to bez chyby. ale to si asi pocut nechcel.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ok zase jsem zapomněl upřesnit.
    Centrum, POP3.
    K WM jsem se vrátil po hodině marných pokusů rozjet to přes Operu. Podotýkám, že ve finále jsem se podíval na centrum do nápovědy a postupoval jsem stejně...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Doted jsi pouzivla OE/WL. To znamena, ze ted uz ho nepouzivas? O jaky mail jde? gmail, hotmail, jiny? IMAP? POP3?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Zeptám se i tady:
    Mohl by mi někdo poradit, jak nastavit mail? Vůbec se mi nedaří. Doteď jsem používal OE/Windows Mail. Vytvořil jsem účet a nastavil servery. A to je tak všechno. Žádný maily se nestáhnou ze serveru a nejde nic odeslat, hází to chybu SMTP bez jakýhokoli upřesnění.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam