• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    E42
    E42 --- ---
    INSECTTRIBE: O zkratce nevím (což neznamená, že není), ale já to řeším přes right-click menu, jsou tam na to položky "Search" a "Go to Web Address". A když při kliknutí na ně držíš shift, provede se ta operace do nového okna.
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Nevite pls jaka je zkratka pro mys , kdyz si oznacim nejaky text a chci aby se tento text prenesl rovnou do googlu na novou stranku ? A take kdyz si oznacim stranku (ktera ale neni jako odkaz) aby se mi rovnou otevrela na nove strance , aby clovek nemusel ctr + c , nova stranka , ctr + v , enter ...
    diyk
    LYCO
    LYCO --- ---
    ZUZU: Tohle kdysi Apache řešil tak, že spouštěl na obsluhu klientů další procesy, a ty se po obsloužení nějakého počtu požadavků ukončily (a zase byly spuštěny znovu), aby se nehromadily memory leaky :-)
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    OCTOPUSS: to samořejmě dělám, ale... jako... zajímavá feature - nutnost operu čas od času restartovat... :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    A proč jí proboha nezavřete a znova nepustíte?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    windowsi 9.63, bezne kolem 30 zalozek, hibernace mnohokrat za mesic a jede. semtam narazim na stranku, jejiz skripty vytizi operu natolik, ze zere cely procesor. staci zavrit tu stranku a je zpatky u nuly. memory leaky nemam.
    UNPWN
    UNPWN --- ---
    hm, mozna to bude tou linuxovou verzi
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    UNPWN: Ja po 10 dnech od posledniho zapnuti 256MB (Opera 10 alpha, na noc sleep mode, pres den otevirani a zavirani desitek tabu, flash atd)
    UNPWN
    UNPWN --- ---
    E42: to patris k tem stastnejsim ,)
    E42
    E42 --- ---
    UNPWN: Hm, to je dost zvěrstvo i tak, mně běží 9.6x doma třeba tejden přes několik hibernací, ale nad 300MB se, pokud si dobře pamatuju, nevyšplhá.
    UNPWN
    UNPWN --- ---
    ..ale pravda, uz mi bezi asi dva dny ,)
    UNPWN
    UNPWN --- ---
    E42: prave takhle zrava je u me desitka ,)
    UNPWN
    UNPWN --- ---
    jo ff tim celkem trpel, ale nikdy jsem ho nedostal na 400+MB.. i kdyz jsem mel zapnutejch hafo panelu a bezel mi par dnu nikdy jsem se s nim nedostal pres 200MB tusim
    E42
    E42 --- ---
    KOC256: Neřekl bych, podle mě memory leaky k Opeře patří zcela neodmyslitelně.
    Jaký máte v tomhle směru zkušenosti s desítkou?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    proto jsem se zeptal jelikoz memory leaky vzdycky trpel FF a ne OP :) tak jsem si rikal kde je zakopany pes... :)
    UNPWN
    UNPWN --- ---
    po vymazani cache, historie stahovani a navstivenych stranek uz "jen" 406
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    co promazani odpadaku, nepomuze?
    UNPWN
    UNPWN --- ---
    u me ma ted Opera 473MB..
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    KOC256: ano potvrzuju. opera v pameti po delsim case znacne bobtna. u me neni vyjimkou i treba 400mb. :(
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KOC256: Nekde jsem cetl, ze opera z hlediska pameti spatne snasi hybernaci. Sleep moce by snad mel byt v pohode
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam