• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    IRON_STORM:
    to ze nefunguje jeden web je spatny tah OPERY? mozan bys to mel napsat ze by meli operu aptimalizovat pro ty weby kde je potencial lidi ale spise mi prijde trochu blbe nedodrzovani standardu od tech tvurcu aplikaci ne?
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    KYTT: vzpominam si ze to bylo nic moc.. nicmene v opere 10 vsechno svisti jak ma i slousnou rychlosti

docela me to zarazi.. opera s cislem 9.64 a ten facebook tam fakt moc dobre nechodi. normalni uzivatele (kteri nesahnou po prvni pouzitelne alfe, tj. ta ktera nespadne hned pri startu) tim musej bejt prece docela otraveny.. imho neni od opery moc dobrej tah
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KYTT: fb sam o sobe de, ale bugujou se aplikace
    KYTT
    KYTT --- ---
    Jak Vám funguje v Opeře (9.64) Facebook? Mě velmi špatně...
    ADAM
    ADAM --- ---
    testing antivirus program :-))
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    :)

PETVAL
    PETVAL --- ---
    MUXX
    MUXX --- ---
    na tamilove blogu taky dneska vysel seznam skriptu

http://my.opera.com/Tamil/blog/useful-user-javascripts-for-opera
    KOC256
    KOC256 --- ---
    jemne jsem aktualizoval zahlavi... kdyby jste tam chteli dalsi veci tak PM ME
    KOC256
    KOC256 --- ---
    C00BA:
    heh to je pekne... a ja myslel ze tato volba je natvrdo :)

a je to nekde zdokumentovane co vsechno se tam da jeste nastavit?
    C00BA
    C00BA --- ---
    HAVANA: zkus se podivat ve svem profilu na soubor speeddial.ini kde se mimochodem da nastavit i pocet stranek ktere se maji v ramci SpeedDial zobrazovat napr. [Size] Rows=4 Columns=4
    ADAM
    ADAM --- ---
    paráda díky!
    (dřív na uplně stejným principu fungoval USD, ale ten z ničeho nic přestal fungovat...)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    nejde se nak zbavit tech cisel u stranek v rychlym pristupu ?? v ty predchozi verzi myslim nebyli, ted v 9.6 sou a strasne me serou uz po dvceti vterinach :))
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    http://wordrider.net/freerapid/

Specialni aplikace, dost spolehliva. Nepouzivam nic jineho na stahovani z rapida.
    ADAM
    ADAM --- ---
    funguje dobře - tak mě napadlo - nešlo by v tom skriptu přednastavit cestu, kam se soubor automaticky uloží, aby nebylo nutné klikat (a třeba po stažení automaticky okno zavřít..)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    tak odskusane, a funguje velmi dobre! diky, uz len dufat, ze ten proces stahovania zase o chvilu nezmenia a nepridaju neajku captchu alebo nieco
    ADAM
    ADAM --- ---
    díky!
    ADAM
    ADAM --- ---
    jsem asi lama, ale poraďte, co dál s tím.. :-)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    ARKIN: diky!
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    PINCHE_GRINGO: Hurá! :) sama jsem si toho předtím nevšimla, děkuju!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam