• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HABRSTIK
    HABRSTIK --- ---
    NIXIMOR: aj mne vyhovuje google reader, hlavne kvoli tomu ze mam viac kompov (firemny, domacy atd) cize nech sa nahlasim na hocktory, mam vzdy aktualne rss
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Me bohuzel RSS ctecka v Opere fungovala, ale diky tomu, ze se casto vyskytuju na jinych PC nebo na mobilu, je pro me naprosto nepouzitelna. Takze uz nekolik let taky pouzivam Google Reader, a i kdyz mi jeho prostredi moc nevyhovuje, tak je to porad velice pouzitelne.
    JIMMYJAMES
    JIMMYJAMES --- ---
    E42: Já si na tu RSS čtečku v Opeře taky nějak nezvykl. Používám RSS v Outlooku, která mi přijde subjektivně přehlednější.
    E42
    E42 --- ---
    TOMAS3333: Mně na tom vyhovuje třeba to, že přečtení zprávy na jednom počítači se promítne i na jiným, nezávisle na browseru. I ovládání je mi mnohem příjemnější a při mým způsobu čtení rychlejší. A má to i další výhody (a určitě i nevýhody samozřejmě), ale je to pochopitelně podle vkusu každého soudruha. Jenom říkám, že jsem původně uvažoval stejně jako ty, ale nakonec (po X. reinstalaci Opery a X. nastavování RSS) jsem zkusil GR a velice rád jsem u něj zůstal.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    E42: naco pouzivat inu sluzbu ked to mam krasne po ruke v opere. Vyhovuje mi to az na ten refresh no.
    E42
    E42 --- ---
    TOMAS3333: Kdysi jsem si toho taky všimnul a skončil jsem u toho, že refreshnout všechny RSSka je nejjednodušší restartem Opery.
    Upřímně, jako vůbec nejlepší řešení bych doporučil přesedlat na Google Reader, udělal jsem to nedávno a jsem velice spokojenej.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    nie je. kontroluje len postu. ak teda nemam nejaku anomaliu
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    (myslim, ze aj ano, ale tiez som si neny isty :D )
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    HADIAK: to je pekne, ale niekedy by sa hodilo aj to tlacitko
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    TOMAS3333: rss frekvenciu si nastavujes v preferenciach jednotlivych kanalov. ak sa nemylim. v praci nemam ziadne rss. defaultne je tam niekolko hodin (4?).
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    v opere je tlacitko "skontrolovat postu", nikde som vsak nenasiel "skontrolovat RSS", zle hladam alebo to tam nie je?
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    hm, niekto takyto error nedostava? "Server proxy Opera Unite je nyní nedosažitelný."
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    LYCO: Mate me, ze to nekdy jde a pak dlouho ne ani po restartu prohlizece. Kdyby to neslo vubec, vsadil bych se, ze to bude nejaka zablokovana webova adresa (to se mi stava na lupe, kdyz tam blokuju reklamy, ze mi pak nejsou jejich styly..)
    LYCO
    LYCO --- ---
    MUI: Tak ještě jednou: pokud budeš vulgární, těžko se někdo bude obtěžovat ti pomoci. Děláme to z dobré vůle, ne proto, že bychom byli placení za udržování dobrého jména značky.

    Pokud nenapíšeš všechny podrobnosti, a dojde k nedorozumnění, je to tvoje vina. Nevadí to, pokud informace doplníš. Vadí to, pokud začneš ostatní obviňovat, že tě nepochopili, protože jsou blbci.
    Ano, máš pravdu v tom, že jsi potom napsal, že máš verzi 10.10. Zkušenosti ale ukazují, že lidé s problémy často přehlédnou drobnosti nebo zapomenou uvést důležitý detail. Konec konců, 10.10 beta je taky 10.10. Pokud je takový náš předpoklad chybný (notabene když jsi nikde nezmínil upgrade), stačí zdůraznit pravý stav věcí. Jde to i bez urážek.

    Abych byl konstruktivní: zkontroluj si, jestli nemáš zapnutý nějaký uživatelský styl (v Opeře), nebo jestli na Nyxu nemáš nastavené nějaký nestandardní skin. Pokud to nepomůže, odzálohuj si někam adresář s profilem a zkus čistou instalaci. Pokud se tím problém vyřeší, dej vědět, třeba se někam pohneme.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUI:
    no pokud si vyfiltrujes vlakno tak tam pises ze mas 10 beta a az pozdeji upresnujes ze mas instalovanou ale to zase clovek nepochopi ze mluvis o nove instalaci.

    no asi to je zbytecne.... vrat se k IE a bud spokojen :)
    E42
    E42 --- ---
    MUI: Umíš ty psát? [ MUI @ Opera - Fast and Sexy browser ] A na to [ TROFOZOIT @ Opera - Fast and Sexy browser ] reagoval, takže secvakni podpatky a šoupej nohama.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUI:
    jak tu uz zaznelo. stahl sis betu a rves ze ti to nejede. ja mam stable verzi a jsem spokojenej... tve vulgarni prispevky si dovolim smazat...
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PINCHE_GRINGO: úrovní bylo spíš myšleno, že dodržuje něco jako souvislý věty, odstavce etc
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    QWWERTY: Jak ti muze ten clanek na lupe pripadat na urovni? :)
    Takhle si predstavuju clanek na urovni: http://www.zive.cz/clanky/opera-unite--zazrak-nebo-slepa-ulicka/sc-3-a-147501/default.aspx
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    MUI: Nechci bejt taky mudrlant, ale finalni 10.10 vysla 23. listopadu. Beta se sama od sebe nenabizi k upgrade (alespon by nemela), pokud si to clovek sam nepovoli v nastaveni (opera:config#AutoUpdate|DownloadAllSnapshots).

    Jinak obcas se mi tohle taky stane, ale zatim vzdycky pomohl reload stranky (u me je to asi pomalym internetem)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    OVECKA_MJ: Tak hlavne, ze se podarilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam