• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Toz dneska sem upgradnul operu a zatim sem spokojen :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    aj moj script prestal fungovat (ten na fb), nejak sa nespustaju funkcie (addEventListener) a nehlasi to ziadnu chybu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUXX: http://muxx.xf.cz/my.opera-quick-reply.js

script prestal s operou 10.50 definitivne fungovat. nejaky upgrade?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    ARKIN: jj, opera standard skin. njn, na ten clean install jsem linej :-)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    THESTOUPA: u mna zmizne aj title bar, akurat to je trochu rozbite. Myslim to tak, ze na pravej strane vidno tie tlacitka pri kriziku... S tym sa ale zit da.

THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TOMAS3333: tak jsem to vyzkousel, v nabidce jsem to nemel, ale nasel jsem to configu. nicmene mi to odstrani jen menu (nahradi ho jedno tlacitko), ale title bar mam stale. chyba u me? nebo to nejde?
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    Tak 10.50 trochu uponahlali. Stale mi to pripada ako beta a polovica veci nefunguje jak ma. Napriklad stranky sa nenacitaju kvoli chybe "Waiting for DNS confirmation of domain cookie", osobna lista presahuje cez celu obrazovku a je tak nad "krizikom" na vypnutie browseru apod.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TOMAS3333: tak to se nedivim, ze jsem to nenasel :-). dik, doma to vyzkousim.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    THESTOUPA: normalne cez menu, ak mas listu zobrazenu, tak: subor -> zobrazit listu menu ak zobrazena nie je, tak to velke tlacitko a tiez "zobrazit listu menu"
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TOMAS3333: muzes hodit link na to nastaveni? jsem to v opera:config hledal, ale nenasel.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    TOMAS3333: a zistil som ze tam dokonca je "zobrazit listu s menu", takze ak to zmiznutie listy niekomu vadi, moze si to prepinat.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    MEDWYN: tak zmizne. cista instalacia pomohla
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    TOMAS3333: Na XP ti lista nezmizi, si myslim. A instalaci muzes mit sebecistejsi ;)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    Hm, tak som pochopil, ze ta horna lista mizne len pri niektorych skinoch ale funguje to aj na xp? Lebo u mna jak si nie. Chce to cistu instalaciu?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TOMAS3333: protoze ten v 10.50 je vic free cool a in :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    preco nemohli nechat nativny skin ako bol v 10.10? aj do 10.50? :\
    JOHNY_V
    JOHNY_V --- ---
    tak na cyberu hlasí jakési nepěknosti..

viz. PETVAL --- 02.03.10 19:53:14 --- SMAZAT
    dejte si zoom 130% a zkuste si tady skrolovat v nějakem auditku s obrazkama. fuuuuj :(

tohle se řešilo někde v configu myslim, ale jestli je to bug jenom u zoomu tak to nevim, pač jsem novou verzi ještě neotestoval...
    JOHNY_V
    JOHNY_V --- ---
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    ADAM: Heh, to asi bohuzel. Pouzivam to jako "prenosny desktop" a potrebuju tam mit dost ulozneho prostoru.

A rozhodne nebudu cpat penize do stareho notesu. Konec koncu, ja problem s IT vubec nemam.

Ale to byl jen takovy povzdech a je to silne OT.
    ADAM
    ADAM --- ---
    viděl bych to tak, že jeden ssdčkovej disk vyřeší celej tvuj problém s IT branží :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam