KOC256: Jenže já nemám záložky v první řadě jako nějaký seznam stovky položek do kterého lezu když chci něco najít. Já jsem měla záložky především na to, abych jim přiřadila "nickname" který stránku otevřel okamžitě po napsání do adresbaru.
Chápu, že pokud tam někdo píše "facebook" nebo "seznam" je mu vcelku jedno jestli je to v záložce nebo vyhledané v googlu, ale valná většina mých záložek takto primitivní není. Například je tam celá sada firem, na jejich stránkách občas potřebuju něco hledat a ne všechny mají intuitivní stránky, navíc je to zdržení.
Mám tam odkaz přímo na různé formuláře, které při práci potřebuju (a které mají adresu dlouhou jako prase), v zásadě podle toho že zhruba vím jak tvořím nicknames, mohla jsem klidně i zapomenout jak přesně jsem to nazvala, na blind napsat.. a trefit se.
Čert vem záložky, ale tahleta funkcionalita, s nimi těsně spjatá mi strašně usnadňuje život a práci. A fakt si nemůžu 120 položek strkat do speed dialu (tam mám samozřejmě jen ty nejpoužívanější a stejně je otevírám převážně Ctrl+číslo) ani do webových aplikací jako Delicious.com, kam si hážu je ty věci, které se mi líbily a někdy za dva roky, bych je chtěla znova najít.
Samý klikání, ztráta času, proč? Vždyť to tak krásně fungovalo..
Mimochodem, nicknames v chromu jsou tragické, jak ohledně používání tak nastavování a FF mi pro změnu místo jasně definovaného nickname strčí příslušný termín mezi jakousi množinu výrazů, které se mi rozhodne nabídnout po napsání do addressbaru a přestože na identické slovo existuje nickname, dost čast mi místo toho hodí hledání do Googlu, zase mačkání, vybírání, zdržování se... napytel.