Klementinum je krasna budova, ale neni idealni uz... proste veci se vyvijeji a tahle knihovna totalne stagnuje, nemluve o par pocitacich s pristupem na net a babach v zasterach hned u vchodu, ktery komandujou u saten... prijde mi pokrytecky se tady hajit narodnima zajmama viz Vajce za predpokladu, ze nase narodni hrdost je zrovna Klementinum, mineno konkretne jeho sluzby. Evidentne by to mohlo byt lespi, co ja vim ze sve zkusenosti, kdy me v NK furt nekdo za neco komandoval co si tam s sebou smim nebo nesmim vzit, pritom kniha nebyla nebo byla nekde v Hostivari, jediny mega upgrade - pripojky na NB ve studovne - wow!!!!, ktera kapacitne mnohdy nestacila.... cekani na internet u 5 pocitacu v jakesi mistnosti pul hodiny - wow!!! ale lepsi knihovna nebude, protoze nova knihovna proste nebude. Pro me je to o tom problemu, jak zlepsit ctenarum, studentum a badatelum komfort, jako se to deje vsude jinde ve svete, a nemusime ani tak daleko. ne o tom, kdo ma co nema kdy kde stavet a odkud je a co splnil nebo nesplnil.