• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAVODA - prostě H2O - a něco navíc
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    LALINA: představuji si tě, jak lítáš po Karlíně rozbíjíš domy a unášíš nábytek :-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    LALINA: v zajetí můžeš být ty, já jsem si s nima užíval ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    DRAGEL: ghe Drag v zajeti demonů.... anebo tys byl ten ctvrtej, co? ohňovej? ;-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    DRAGEL: nojo..myslsi, jakože zvuk vody cloveka inspiruje a spusti se potreba :-)) jojo... to mam odzkouseno taky :-))
    na Križíkově fontáně:-))) zabrali jsme tam posledni mista, sedíme, čekáme, pohoda... předehra, dobrý... a najednou se spustily vodotrysky a..... aaaaaaaaaaaa museli jsme jit pryc shanet nejakej záchod :-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja jsem proste jen těžko skryvala nadseni a jakýsi euforicky obdiv... proste neco jako kdyz je dest a bourka a hromy bijou, blesky lítaj... kdyz ty živly o sobě dávaj vedet a je z nich cejtit ta jejich neuveritelna sila... proti ktery je clovíček ve vší svoji pýše a nadutosti, inteligenci a "pokroku" mrnavej jako cervicek... to miluju....
    kdyz se živly projevej tak, jak opravdu jsou a donutej clveka k poopraveni optiky a pokoře...

ale to jsem pochopitelne nemohla moc davat najevo, tviri v tvar vsem tem poskozenejm lidem a majeeeetku, a obzvlaste, kdyz me osobne se zadne řádění nedotklo a o nic jsem neprisla...
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    LALINA: tohle čůrání je psychologický záležitost a jde o projev zvuku ;-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    LALINA: ve Varech je několik druhů pramenů jeden myslím, že byl Hadí měl na sobě číslo 15 :-)))

V noci jsem tam chodíval na vyhlídku na Jelení skok, rád jsem se procházel temným lesem. Na Jelením skoku byla nějaká bista, myslel jsem si, že je to nejspíš Beethowen, podle toho jak byla těžká :-) ale za několik dní v denní světle to byl car PETR VELIKÝ :-))) Hromady poděkování carské rodině a tak ... Pak jsem se nahl přes zábradlí jeleního skoku a byl jsem tam ... démon vzduchu mě nadnášel nad démonem vody .... démon kamene pak zbytek těla držel na jeho místě ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-))) to ne..ale jinak do rek a potoku curam docela rada, ackoli k tomu mam dost malo prilezitostí... povazuju to za takovy magicky, bytostny spojeni s zivlem, takovy projev duvernyho pratelství a lasky.. stejne tak jako rada curam v lese... na trave..proste v prírode...ale to uz je trochu OT :-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    LALINA: to jako že jsi čůrala do vody, aby jí bylo více? :-))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    DRAGEL: uz jen ta jména....
    Karlovy Vary(hehe varlata:-))
    a Mariánské Lááázně.... to je rozdíl jako nebe a dudy.. zajimalo by me, jaky že to jsou v obou vody... jestli se taky tak hodně liší v matérii jako se liší v jemnohmotný sféře :-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    byla jsem fotit zaplavy v Praze... videla jsem tu vodu... a tak nejak jsem z toho byla okouzlena... spiklenecky jsem na vodu mrkala a rikalaji: jojo, vsak ja vim, že jsi mocna...ze nas nechavas , abychom si mohli myslet, že te ovladame, jen z cire lasky k tý prtavy bezmocny drobotě... ale když je toho vseho uz na tebe moc, tak se zvednes a jednáš ..a není síla, která by te zadržela.. neřkuli lidska ...
    co me ale hodne bolí, když lidi vodu otravujou... proti tomu se ona moc aktuálně branit neumí... to me stve...
    LALINA
    LALINA --- ---
    DRAGEL: nojo... ja jsem z tech zaplav mela takovej uplne orgasmus..teda takovej zaroven mrazivej, ale ... musela jsem se docela držet, aby me lidi nepovazovali za krutase :-))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    LALINA: největší zážitky s vodou mám při záplavách, kdy se naprosto nezkrotně valí, omílá a další živly ji zkoušejí vzdorovat ...
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    LALINA: že nyx potřebuje vodu jako sůl :-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    LALINA: lidé: hasiči :-))))))))))))))))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    LULU33: ono jde o to co hledáš ...
    silnější prameny jsou ve Varech, mají svou démonskou sílu, před kterou se musíš dobře držet, aby tě neskolili. Mariánky jsou jemnější, poklidnější pohodovější ...
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja jsem tenhle klub proste musela udelat, protože me vzala voda...unesla me, jsem tříska (nebo troska? ;-)) plující po vodě, jsem užaslé dítě, po tolika letech ve vodním světě jsem konecně objevila vodu;-))) ... ten obycejnej neuveritelnej běžnej dennodenní zázrak..
    je fakt, že tak pred dvema trema lety jsem si zacala uvedomovat hlavne tu estetickou stránku vody... rikala jsem si, jak fantasticky je "vyrobená" ...jak je tvárná, jakou mnohost v sobě má, trebas pohled na jezero, kde jsou maly vlnky.. jak se na kazde jednotlivé plošce odráželo slunce a trpytilo se... živě, v pohybu, plynule,,, jedna vlna do druhé, jedno slunce do druhého... cloveka to uchvátí a odnese do jiných světů úplně..
    A led.. na okně, a v tenoučkých ploškách jako šupiny na trávě, jako jinovatka, která přidá černým větvičkám bílou srst...
    A voda jako pára.. nad šálkem čaje, v lesích... jaké tvary a proudy tvoří, jaká nadherná pravidelnost a zaroven hravost a neopakovatelnost... uz tehdy me to zacalo fascinovat, ale tedko po návštěvě výstavy Vlny, víry, pečetě a po přečtení tam vystaveného článku o vodě jakožto anomalii , jsem se ponorila malicko hlouběji do struktury... a byla tu Sheen, která mi tak pekne vysvetlila, proc je ta voda takova obdivuhodně jiná a anomální.., a životadárná...

tož jsem uznala, že nyx potřebuje vodu .-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    od vedle:
    voda:
    řecky: hydór
    latinsky: aqua

hermetické vlastnosti: chladná, vlhká

část těla: břicho
    smysl: pocit
    temperament: melancholik
    základní vlastnosti ducha: cit

světová strana: západ
    bytosti: undiny
    LALINA
    LALINA --- ---
    ajo... nejake odkazy na lázně:-)) sem s tím..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam