• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLIPPERRespekt je jeden z nejmizernějších občasníků na české mediální scéně a proto ho také nikdo nečte. (Pavel Bém)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Marek Svehla, enfant terrible Respektu, opet boduje. Nikdy jsem nebyl volic ODS, ale kdyz Petr Fiala napise v reakci na tvrzeni novinare, ze to je nicim nepodlozena lez, tak nejak nemam duvod mu neverit. A musim rict, ze duvera v objektivitu politickych komentaru Respektu jako celku dostava povazlive trhliny. Coz mi prijde obzvlast smutny, vzhledem k tomu jak se vymezujou proti tzv. ere postpravdy. Tresnickou na dortu uz byla Svehlova reakce na reakci. Uz kdyz to psal, tak mu muselo byt jasny, ze to Fiala v duchu "moudrejsi ustoupi" necha plavat, ale stejne si to neodpustil. Proste, because I can... smutny.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Neomarxisti nemají na rozdíl od zastánců tradičních pořádků žádný deník ani masově čtený web. Jednou za týden nám vychází Respekt, těžko si ale vzpomenout, kdy naposledy dokázal otevřít nové celospolečenské téma. Poslední měsíce jede ve vleku výroků Miloše Zemana, Jiřího Čunka, Babiše nebo mladého Klause – do toho občas vyjde milá vzpomínka na Václava Havla. Revoluční potenciál na úrovni Světa motorů.
    (Michal Kašpárek)

    :-]
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ICARUS: vadi mi na tom vic veci: za prve - zcela dobrovolne a zamerne jsem nikdy nebyl registrovan na Facebooku a vadi mi, ze se jeho obsah komunikuje do dalsich medii. Nezajima me co se tam deje a nechci o tom nikde cist. Ano, uznavam, ze je to validni zdroj informaci pro autory clanku, ale je neco jineho precist si "na socialnich sitich se pise ..." nez mit ty xenofobni vulgarismy z prvni ruky.
    Za druhe - tim, ze Respekt pretiskuje nazory lidi (a tohle byly zvratky nejhrubsiho zrna) tak je defacto siri. Casto se mluvi o tom, ze extremismum dostava prilis velky prostor v mediich a tohle byla skvela ukazka. Proste mene je v tomto pripade vice.
    A za treti - jaka je podle tebe pridana hodnota zverejneni tech vystrizku? Cenil jsem si vzdycky Respekt za schopnost byt nad veci, podavat informace nezaujate, objektivne, pokud mozno z obou stran. A co mi prinese to, ze si prectu jak se banda hlupaku placa po zadech a chvasta planyma recma o baseballovych palkach? Ta informace byla naprosto zbytecna, proste hodnota nula. Tady imo selhaly vsechny editorske mechanismy.

    A co mi odepsali?
    moc děkuji za Váš zajímavý příspěvek. Mějte se hezky.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    RESTINPEACE: vadi ti ten public shaming nebo to, ze ty hovna vubec otiskujou?

    jinak, co ti odepsali? zrovna kritika je jedna z mala veci, kterou respekt zvlada dobre, vetsinou to i otisknou.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    po delsi dobe jsem opet napsal do Respektu, ofoceny vystrizky z facebooku k clanku Brno na ceste do neznama mi opravdu hnuly zluci. tehnhle prujem opravdu nechci na strankach Respektu vidat. dekuji
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    CROSS: vsechno prave jinak funguje, pripojeni mam. Zkusila jsem znova nainstalovat aplikaci a to taky nepomohlo
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: mně funguje na telefonu i na iPadu. Nicméně mám předplatné. Pokud nejsi na wifi, máš povolená data pro aplikaci Respektu? App Store a iTunes Store ti jinak fungují?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Prosim vas, funguje vam aplikace pro ios? Uz par dni se marne snazim koupit novy cislo a aplikace respektu neumi navazat kontakt s itunes store. Tak jestli mam hledat chybu u sebe, nebo je to nejaky obecny problem. Diky
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    výborný. pro mě byl odchod Kamila Fily z Respektu velkou ztrátou, myslim, že tenhle člověk bude zrát jako víno a je jen otázkou času, kdy se začne novinářsky a intelektuálně prosazovat i v dalších oblastech než je jeho domovský film. vlastně se to už děje.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Kamil Fila: Mladí ČT pomalu opouštějí a zůstává jí starší generace, kterou si nesmí naštvat
    http://student.e15.cz/...i-nastvat-1312997#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

    rozhovor s filou, tak pulka jsou docela zajimavy postrehy o respektu
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    LEMUR: a navíc to neni Marek, ale Jiří Sobota, Marek Sobota byl můj spolužák ze základky, tak mi to tam furt skáče do hlavy
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    všímáte si, jak články Fareeda Zakaria korelujou s vývojem americký politiky, resp. předvolebních průzkumů, nálady veřejnosti, apod.?

    1) ještě před rokem všechny jeho články byly vlastně jen omílání "REPUBLIKÁNÍ ŠPATNÝ - DEMOKRATI DOBRÝ"
    2) před pár měsícema, když Donald "Can't Stump The" Trump začal nabírat na popularitě a všem došlo, že je to pro ně reálná hrozba, všechny jeho články v Respektu se otočili jeho směrem - "TRUMP ŠPATNÝ, VELMI VELMI ŠPATNÝ"
    3) a teď, když Bernie začal dávat Hillary na prdel nejen v Iowě nebo Ohiu nebo kde to bylo, ale i v New Hampshire a Jižní Karolině (nebo kde to zase bylo), a všem došlo, že je to reálná hrozba (=hrozba pro Hillary), začal o něm psát a házet na něj špínu :))))

    nechápu, proč Respekt vlastně tiskne tyhle - nic jinýho než - náhorový články, co předstíraj liberální objektivitu, když to je jenom agitka jednoho jedinýho proudu jedný jediný politický strany (v tomhle případě - Hillary a Demokratů)


    stejně tak Marek Sobota a jeho anti Ruský a k Americe naprosto nekritický články už nemůžu vůbec vystát, fuck this shit


    SAMGARR:
    Mě audioteka.cz jede. Sice odpovídám měsíc a půl po tvý otázce, ale to zák. číslo najdeš buď na faktuře objednávky předplatnýho, nebo prostě zavolej do Economie, jak jsem to udělal tenkrát i já...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Dneska jsem si predplatil Respekt, kde najdu zakaznicke cislo nutne pro Audioteka.cz? A taky vam nefunguje audioverze clanku na webu Respektu? Zkousel jsem dva prohlizece a telefon a nikde to nefunguje. Diky.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    by the way...! .)

    se musim pochlubit trošku..)



    Rajčatový pedotlak • Blogy Respektu
    http://cejkamichael.blog.respekt.cz/rajcatovy-pedotlak/
    CROSS
    CROSS --- ---
    RESTINPEACE: rozhodně. Zatim pokaždý, když jsem jim psal (bylo to teda jen párkrát), měl jsem dojem, že to dopadá na úrodnou půdu.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    tak ze bych konecne jednou misto brblani na nyxu napsal pro zmenu rovnou Respektu co si o tom myslim...? :)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    taky mi to nepřijde jako změna k lepšímu. asi nejvíc mi vadí nové uspořádání článků v rubrice fokus / agenda. člověk neví kde jeden článek končí a kde druhý začíná, která fotka k čemu patří ...
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    RESTINPEACE: po typografické stránce je to bohužel jednoznačně horší. Nevím, co to koho napadlo… :/
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    RESTINPEACE: Mě je to v Kindle naprosto jedno :D. Všiml jsem si jen změny struktury (pořadí článků) a to mi přijde ok - že např téma z obálky je na začátku.

    Mám skoro chuť si jedno číslo koupit papírově, abych viděl jak to udělali. Ale po tvém zhodnocení to asi nechám plavat.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    uz je to par tydnu, tak co rikate na zmenu grafiky?
    ja z toho moc nadseny nejsem, nektery napady dobry, ale celkove spis posun k horsimu, treba ta kombinace patkovyho a bezpatkovyho pisma me docela vadi..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam