XCHAOS: (ostatně - to, že sednou do auta a jedou do práce, místo aby pracovali z domova od počítače, to vcelku mluví za vše :-)
..jseš si jistý že to je kvůli automobilistům kteří opravdu chtějí každé ráno vstávat,cpát peníze do auta na opravy a tankovat neskutečnými daněmi zatížené pohoné hmoty jen proto že je to baví ???
není to náhodou o tom že to po nich někdo chce a práce z domova u nás prostě zatím není moc obvyklá a zaměstnavatelé na ni pohlížejí kraně podezřívavě???
apropo ty se pořád bavíš z pohledu jedince který si na mopedu pojede koupit do večerky snídani oběd a večeři
já tě z pohledu hlavy 6 členné rodiny ubezpečuji že mě je malé hybridní lehké auto tak nějak k h..
já potřebuji veljký rodinný vůz kterým odvezu děti do školky,zajedu si na výlet či do zoo, ano nejbližší zoologická je pro mě 100km ,ne 3 stabnice metra,divadlo 30 ne 1 zastávka tramvaje a ještě jsem schopen odtáhnout 3 denní nákup z tebou nenáviděného super či hypermárketu, protože když chci nakoupit potraviny a suroviny pro vaření na celý víkend, abych nemusel běhat 50x do obchopdu bude můjj nákup vážit třeba i > než 50 kg potravin což se na zádech v baťůžku na mopedu veze blbě
onedhdá jsme bral 100kg brambor a 50 kg cibule-ano samozřejmě že kvůli hledisku ekonomickému,takže by mě zajímalo jak to jako mám vozit
jinak samozřejmě být sám a nemít děti a povinnosti ,možná ybch svět viděl jako ty,zatím je ale pro mě auto bezpodmínečnou nustností,i z hlediska dojíždění na pracoviště