• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    GIO
    GIO --- ---
    JULESKAH: existuji odpuzovace, psovi to neublizi, jen je mu to neprijemnya mel by se takto osetrenemu mistu vyhnout, ale nijak zvlast to nepomuze, musi se to obnovovat, a to zas bude dockinez nadavat ze zbytecne investuje sve prachy do cizich psu.)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    NOITA: zuzana na ne vrci, jenze je mala, a jeste vypada (presto, ze ji je cca 7 let) jako stene, takze ti lidi si mysli, ze na ne ten malej roztomilej pejsek proset NEMUZE cenit zuby... Proc by to PROBOHA delal?? (protoze na nej hrabe tisic cizich lidi za den, ani se ho nezeptaj na souhlas a protoze je to proste uz dama ve strednich letech a nema to zapotrebi...) ja vetsinou stojim, delam, co jsem delala predtim, jakoze nic nevidim a citim se jak debil, jakoby chteli bez dovoleni hladit po hlave mne...

kdezto s lidma, kteri normalne slusne prijdou, nebo zeptaj, se samozrejme bavim taky normalne a jeste rada, ale tohle nechapu...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JULESKAH: Kdo hovori o poskozovani? Stacilo by neco, co psum silne nevoni a basta.

A jinak souhlas, centrum Brna je fakt mazec.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    DOCKINEZ: nic takovyho neni a ja mit psa poskozenyho nejakym sajrajtem, kterej nekdo schvalne nastrikal na travnik, tak budu delat co muzu, aby to ten clovek odskakal (poskozeni cizi veci, ci co) - ja po Zuzce hovna sbiram, taky mne stvou lidi, ktery to nedelaj, hlavne je libovy, kdyz to po ni (tady, v centru brna) jde nekam zvednout a pritom sama slapnu do hovna, lidi sou proste kundy, jeste vic hrozny je to na sidlistich (pohybuju se pres kamenak, jestli to tam nekdo eventuelne znate...) kde si mezi tema srackama proste normalne hrajou maly decka, takze v podstate mistni pejskari si tam nechavaj hovna na mistech, kam pak poslou "vyvencit se" vlastni deti... Jenze to je zase problem lidi, musej se vychovavat
    DOCKINEZ: napis tam nejakou ceduli ve stylu "mily pejskove, jestli va spanecek je takovy hovado, ze to nevidi, tak aspon vy budte tak laskavi a neserte mi tady" hahaha, lidi se usmejou a nechaj psa se vysrat u souseda...
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    ja osobne po svym psovi sbiram....a kdyz uz sem u toho seberu i hovna, co sou okolo....fakt me to nezabije
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    ja sem na todle delala pruzkum a z toho co jsem videla, sbirali prevazne mlady lidi....srali na to duchodci, deti a lidi stredniho veku
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KUZMA42: no, od nás onehdá takovou nafintěnou paničku odváželi policajti... ale ona byla fakt blbá, nejdřív ji vyzvali, ať to po tom psovi odklidí, a ona jim nevybíravě sdělila, že ani omylem. Tak si ji odvezli na stanici... myslím, že se jí lenost poněkud nevyplatila.
    GIO
    GIO --- ---
    KUZMA42: no, nekdo asi lze:) ja sbiram, a navic uz ve meste psy nemam, takze ja jsem tuplem z obliga.)
    KUZMA42
    KUZMA42 --- ---
    GIO: Je zajímaví, že všichni kdo maj psa tvrděj, že po něm hovna zbíraj. Tak skara vod koho jsou furt ty chodníky a trávníky podělaný ??? :-))
    GIO
    GIO --- ---
    TRISSIE: no, ja je sbiram, a pokud nekdo jiny ne, az si zamete pred vlastnim rahem. dockinez muze koukat z okna a pripadne bonzovat.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GIO: ve městě, pokud vím, je povinnost výkaly po svém psu sbírat. Pod poměrně tučnou pokutou. Takže pokud je někdo arogantní hovado, tak spíš pejskař nerespektující pravidla venčení psů.

DOCKINEZ: ohradit klasicky by to nešlo?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    DOCKINEZ: elektrickej ohradnik?
    GIO
    GIO --- ---
    DOCKINEZ: no nazvat me smudlinkou je opravdu drzost, to pozor.

a ty ve sve aroganci resis hovna, misto abys je obcas s jistou nevoli, ze nejsou "tva vlastni- rozumej tveho psa" sebral, nebo si tam pichnul arogantni cedulku "zakaz venceni psu".) tak se to dela napr. pred panelakama. duchodci se nudi, tak tam pichaji ruznce cedulky.)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Drzej? A to jako k tobe? Nenech se vysmat...

LEONKA: To neni otazka hromadeni majetku, mne vadi skutecnost, ze nekdo ve svy aroganci znevazuje vysledek moji prace.
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    co se o travnik starat s dobrym pocitem, ze maj pejsci kde kadit, a ze delas neco prospesnyho pro neme tvare?:))
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    DOCKINEZ: nebydlim, ale kdyby jo, tak se z posranyho travniku asi nevyvratim:) nebo jak tu nekdo psal, ze psi vochcavaj auta....proste mi pride, ze lidi cim dal vic videj smysl zivota v hromadeni majetku a jeho hlidanim:) me osobne to pride usmevny:)
    GIO
    GIO --- ---
    nebud drzej. mam taky svuj dum a taky se mi pred nim obcas vysere neci pes a nemam potrebu se o to delit na netu a zebrat o rady.) asi nachazim v zivote jine zalibeni nez rozcilovat se nad hovnem:))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Mila šmudlinko, tady jsme na diskuznim serveru. Pokud ty si s ostatnimi akorat vymenujes repliky typu "use google" ci "rtfm", je to tvoje vec, ale nenut k tomu mne, ano?
    GIO
    GIO --- ---
    DOCKINEZ: a co ti jako mam napsat, kdyz nejses ani schopen do guglu zadat svuj pozadavek na ziskani informace o odpuzovaci psu:))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Ech, myslel jsem "ve svem dome", diky ze se tak hezky a konstruktivne zapojujes do doskuze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam