GIO: ne, to vubec ne, mam psy rada, ale kdyz je znam a vim, ze jim muzu duverovat. Z cizich, na volno pustenych psu, strach mam, protoze je neznam, nevim, jestli nejsou spatne vychovany, nevim, co jim vadi... Ja psy nijak neprovokuju, nemluvim na ne, vetsinou se snazim jenom co nejnenapadneji projit kolem, ale nekteri psi maji proste potrebu me ocuchat, nekteri na me stekaji, asi jako na kazdyho. Ani nikomu nenadavam, ze ma svyho psa na volno a bez nahubku (dokud by me ten pes opravdu nekousl) , ale proste mi strasne vadi, kdyz proti me bezi pes a steka, tak zastavim a stuhnu, a jeho pan se mi smeje a ma blby komentare, ze se nemam bat, ze me chce pejsanecek jenom ocuchat. Tak prece, kdyz vidim, ze nekdo ma strach, tak si toho psa snad odvedu, ne?
Nikoho neprudim, kdyz potkam psa tak zadny hysterii nepropadam. Vzdyt je to prece jenom o pristupu lidi, nechapu, proc si vsichni pejskari mysli, ze musim jejich psa taky milovat. Btw, rodice maji psa a jsem s nim velka kamoska, takze fobii ani hysterii, doufam, netrpim.