• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: no ty vole:o) úplně to slyším
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    z klubu Hlášky v MHD

SIKY --- --- 15:23:29 19.8.2008 --- 14:43 :: sledovaní uživatelénejsem vlastnik zadneho domaciho milacka, takze je mi nekdy chovani takovych jedincu cizi, ale vcera jsem se fakt uz smala. Cestou z Andela tramvaji smer Repy s eza mnou sedici pani zacala velmi hasite bavit do telefonu, nejdriv vynadala vsem zamstnancum KFC do tyden nemytych debilnich stvoreni, nacez zamlela neco jako: dej mi ho na voditko, ja si ho dole vyzvednu
    a vzapeti: ČČČerrrrtííííčččččkuuuu, půjdeme čččččůůůůůrrat, no čččůůůůůrrat, hned jak přijdu, tak budeš ččččččůůůůůůůrat... mlela to tak asi dve minuty furt dokola, az jsem zacala potrebovat sama. nacez se zarazila, povida:tys mu to vzala, no dej mu to zas k uchu!!!!
    a čččččůůůůrááááníííí s paničkou začalo pro ČČČertííííččččka nanovo, ja nastesti vystupovala... nedalo mi to a pani jsem si prohledla... zastydla barbina po padeesatce je holt prusvih :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    na kafilerku bych klidně přispěl, ale útulek?
    ELZA_BASETIX
    ELZA_BASETIX --- ---
    v sobotu 13.září se bude konat benefiční akce pro útulek týraných zvířat /především psů/ více info:
    [ pomoc hudbou ]
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DANKLAR: chudák to odnáší jen proto, že je bojovej... a to je taky hrozný, lidi ji seřvávaj proto, že její pitbul si je jenom chce bez náhubku očuchat... přitom to má napsaný na čele, že jde jenom čuchat...
    SYLVIK
    SYLVIK --- ---
    Pozdě sice nee, ale nechtěla bych aby mi někdo jen tak vošukával psa pro zábavu ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    hc :( ale tak nic není ztraceno. dobře že je ochota, že se ptají a nelpí bezhlavě na tom že je to miláček (jenom trochu rozverný). hlavně aby na ten cvičák došli, pozdě eště není
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    [ MOOONA @ PES = LASKA CLOVEKA...pro vsechny majitele nemych tvari ]

taky dobrý... kam spěchat s cvičením psa, zvlášť když je to pitbul...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: Mno jo, asi nejakej provokater :-)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: Tak už někdo v anketě využil možnost NE...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No, rekl bych, ze stavajici situaci nelze povazovat za "sousedskou valku" :-) Pod tim pojmem si predstavuju podstatne drsnejsi zalezitosti, ale s jejich uvadenim vas nebudu zatezovat, to uz bych byl off topic.
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: joták :))
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIVA: Ale to jsi nepochopila... ta válka už je v běhu a začal jí ten pejskař...
    DIVA
    DIVA --- ---
    support pro verzi GIO, vidím to jako úspěšný začátek vleklé sousedské války ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: Vidíš, já mám jiné zkušenosti...
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: to by zafungovalo spis opacne, tedy ne ze by se sousedi chytli za nos, ale spis by zacali vyrvavat, ze tam zijou s prasatama co jim mazu hovna po dverich tak co by je sbirali na trave...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: Divila by ses, někdy je nutné mluvit s lidmi "jejich" jazykem... aby pochopili.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: Vážně to myšleno bylo do té míry, že pokud bych měl v baráku člověka, který stále a přes opakované výzvy neuklízí hovna z míst, kde si např. chtějí hrát moje děti, tak bych k tomuto "řešení" sáhnul... a doufal, že mu třeba dojde, proč ho pořád někdo "otravuje" s nějakejma hovnama na dvorku...:o))

Chytit se nesmíš nechat přece. On se taky nenechal chytit u toho, že neuklízí... :o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: To jiste nebylo mysleno vazne. Psi hovna na dvorku muzou delat zlou krev, ale nechci si predstavovat ten kabat z ostudy a nasledny sousedsky souziti, pokud by dotycnyho pri "napatlavacim zakroku" nekdo pristihnul...
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: no, to je supr reseni:-)) hodne tveho usudku.)
    ne, ted vazne, ty si myslis, ze podobne excesy by neco vyresily?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam