• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      PATISLAV: no ty vole:o) úplně to slyším
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      z klubu Hlášky v MHD

SIKY --- --- 15:23:29 19.8.2008 --- 14:43 :: sledovaní uživatelénejsem vlastnik zadneho domaciho milacka, takze je mi nekdy chovani takovych jedincu cizi, ale vcera jsem se fakt uz smala. Cestou z Andela tramvaji smer Repy s eza mnou sedici pani zacala velmi hasite bavit do telefonu, nejdriv vynadala vsem zamstnancum KFC do tyden nemytych debilnich stvoreni, nacez zamlela neco jako: dej mi ho na voditko, ja si ho dole vyzvednu
      a vzapeti: ČČČerrrrtííííčččččkuuuu, půjdeme čččččůůůůůrrat, no čččůůůůůrrat, hned jak přijdu, tak budeš ččččččůůůůůůůrat... mlela to tak asi dve minuty furt dokola, az jsem zacala potrebovat sama. nacez se zarazila, povida:tys mu to vzala, no dej mu to zas k uchu!!!!
      a čččččůůůůrááááníííí s paničkou začalo pro ČČČertííííččččka nanovo, ja nastesti vystupovala... nedalo mi to a pani jsem si prohledla... zastydla barbina po padeesatce je holt prusvih :)
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      na kafilerku bych klidně přispěl, ale útulek?
      ELZA_BASETIX
      ELZA_BASETIX --- ---
      v sobotu 13.září se bude konat benefiční akce pro útulek týraných zvířat /především psů/ více info:
      [ pomoc hudbou ]
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      DANKLAR: chudák to odnáší jen proto, že je bojovej... a to je taky hrozný, lidi ji seřvávaj proto, že její pitbul si je jenom chce bez náhubku očuchat... přitom to má napsaný na čele, že jde jenom čuchat...
      SYLVIK
      SYLVIK --- ---
      Pozdě sice nee, ale nechtěla bych aby mi někdo jen tak vošukával psa pro zábavu ;)
      DIVA
      DIVA --- ---
      hc :( ale tak nic není ztraceno. dobře že je ochota, že se ptají a nelpí bezhlavě na tom že je to miláček (jenom trochu rozverný). hlavně aby na ten cvičák došli, pozdě eště není
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      [ MOOONA @ PES = LASKA CLOVEKA...pro vsechny majitele nemych tvari ]

taky dobrý... kam spěchat s cvičením psa, zvlášť když je to pitbul...
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      DANKLAR: Mno jo, asi nejakej provokater :-)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DOCKINEZ: Tak už někdo v anketě využil možnost NE...
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      No, rekl bych, ze stavajici situaci nelze povazovat za "sousedskou valku" :-) Pod tim pojmem si predstavuju podstatne drsnejsi zalezitosti, ale s jejich uvadenim vas nebudu zatezovat, to uz bych byl off topic.
      DIVA
      DIVA --- ---
      DANKLAR: joták :))
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DIVA: Ale to jsi nepochopila... ta válka už je v běhu a začal jí ten pejskař...
      DIVA
      DIVA --- ---
      support pro verzi GIO, vidím to jako úspěšný začátek vleklé sousedské války ;)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      GIO: Vidíš, já mám jiné zkušenosti...
      GIO
      GIO --- ---
      DANKLAR: to by zafungovalo spis opacne, tedy ne ze by se sousedi chytli za nos, ale spis by zacali vyrvavat, ze tam zijou s prasatama co jim mazu hovna po dverich tak co by je sbirali na trave...
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      GIO: Divila by ses, někdy je nutné mluvit s lidmi "jejich" jazykem... aby pochopili.
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DOCKINEZ: Vážně to myšleno bylo do té míry, že pokud bych měl v baráku člověka, který stále a přes opakované výzvy neuklízí hovna z míst, kde si např. chtějí hrát moje děti, tak bych k tomuto "řešení" sáhnul... a doufal, že mu třeba dojde, proč ho pořád někdo "otravuje" s nějakejma hovnama na dvorku...:o))

Chytit se nesmíš nechat přece. On se taky nenechal chytit u toho, že neuklízí... :o)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      GIO: To jiste nebylo mysleno vazne. Psi hovna na dvorku muzou delat zlou krev, ale nechci si predstavovat ten kabat z ostudy a nasledny sousedsky souziti, pokud by dotycnyho pri "napatlavacim zakroku" nekdo pristihnul...
      GIO
      GIO --- ---
      DANKLAR: no, to je supr reseni:-)) hodne tveho usudku.)
      ne, ted vazne, ty si myslis, ze podobne excesy by neco vyresily?
      DIVA
      DIVA --- ---
      BLACKSKY: nepochybně :) nezávidím ;)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam