DIVA: ..protože je to prostě pes.. otravnej uslintanej smradlavej.. :D ne sranda. ja samozřejme psy neodsuzuju za to jaký sou, ale mě to jaký sou nevyhovuje - spíš mi to nedělá uplně dobře.. takže mam na ně takovou trochu psychickou alergii
TYNA_DOLITA: :D tos mi připomněla.. když byla moje Jessica (kočka) malá a bydleli sme ještě v paneláku, táta dycky ležel na gauči a pod ním měl na talíři housku s šunkou.. kolikrat se mu stalo že si vzal housku a nic na ní nebylo :D párkrát sme viděli jak se z pod gauče nenápadně vysunula malá černá packa, vyjel dráp a jessica si tim drapkem opatrně tu šunku stahla z housky.. nebo nekdy dělala ryhlý útoky.. že dělala jakože nic, najednou zrychlilia, čapla šunku do tlamy a byla fčudu.. :) to bylo roztomilý.. ale tak aspon ti nenaslintá do talíře a mužeš si vklidu dát novej plátek šunky na housku a je to stravitelny.. což se po psovi moc nedá..
jinak o tom otravování života od kočky.. ted když bydlíme na baráku - stala se z persky kočky divoká kočka :) pouštíme jí ven, no a obcas se stane, že jí někdo omylem zavře dveře, těsně před zimou se to parkrat stalo, jenže jak ji byla kosa tak nevydržela venku.. ted me v noci vzbudili sileny rany do oken.. mela sem malem infarkt, vubec me nenapadlo že to byla kočka.. byly o rany jak od dospelýho chlapa...
ANABEL_LEE: jo, ale malokterá kočka je fakt OTRAVNÁ - stejně tak jako málokterej pes si hledí svého
se psem se to vubec nedá srovnávat..